Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata pentru trafic de influenta / Consilierul judetean care mai este implicat in dosar si-a recunoscut vinovatia

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata pentru trafic de influenta / Consilierul judetean care mai este implicat in dosar si-a recunoscut vinovatia

Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost trimis de DNA in judecata, sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza ca a primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei de la un consilier judetean caruia i-a promis ca ii va numi o ruda intr-o functie publica. continuă pe Hotnews

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, trimis in judecata de DNA

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost trimis in judecata de DNA. Fostul lider PSD este acuzat de trafic de influenta. Comunicatul DNA: in cauza mediatizata prin comunicate.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti l-au trimis in judecata, sub control judiciar, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pentru infractiunea de trafic de influenta.

A luat mita de la un detinut. Un fost gardian de la Penitenciarul din Bender, trimis in judecata pentru corupere pasiva

Un fost supraveghetor al Serviciului regim, paza si supraveghere al Penitenciarului nr. 12 din Bender va comparea pe banca acuzatilor pentru corupere pasiva. Procuratura Anticoruptie a finalizat urmarirea si a transmis cauza penala de invinuire a acestuia in judecata.

Fost presedinte al CJ Timis, condamnat in dosarul finantarii echipei Poli Timisoara

Constantin Ostaficiuc, fost presedinte al Consiliului Judetean Timis, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Timisoara, la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul finantarii.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Valeriu Zgonea, PSD, fost presedinte al Camerei Deputatilor intre 2012 si 2016, a fost trimis de DNA in judecata sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza pe acesta ca ar fi primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei.

Fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, Nicolae Stanciu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii, de catre procurorii Directoiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru spaga

Judecatorul Nicolae Stanciu, fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii.

Condamnare cu suspendare pentru fost presedinte al CJ Timis, Constantin Ostaficiuc

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Timis Constantin Ostaficiuc a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, in dosarul privind finantarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )