Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul Daniel Baluta, despre masurile care se vor lua in sectorul 4 pentru Paste: Am suplimentat drastic numarul de patrule!

Antena3 Antena3,
Primarul Daniel Baluta, despre masurile care se vor lua in sectorul 4 pentru Paste: Am suplimentat drastic numarul de patrule!

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile de preventie care se vor lua in urmatoarele zile. Am suplimentat drastic numarul de patrule. Avem programate in jur de 30 de patrule, numai de la politia locala, plus patrulele de la politia nationala, tocmai pentru a ne asigura ca oamenii in seara respectiva stau acasa, a spus Daniel Baluta. continuă pe Antena3

Sedinta privind masurile care se impun in contextul prelungirii starii de urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea miercuri, 15 aprilie, ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile care se impun in contextul prelungirii starii de urgenta.

Ce face Simona Gherghe de Paste. Mesaj pentru romanii care vor sa iasa din casa de Sarbatori

Simona Gherghe este izolata de o luna la domiciliu, alaturi de sot, cei doi copii ai lor si una dintre bunici. Desi proiectele nu mai curg si pana si mersul la supermerket implica unele rigori, dat fiind contextul pandemiei, vedeta Antenei 1 traieste din plin viata de mamica. De altfel, zilele cu multa veselie abia .

Victor Ponta, despre masurile Guvernului pentru Paste: Toate deciziile se bat cap in cap!

Deciziile luate de Guvern in aceasta perioada de criza se bat cap in cap, acuza Victor Ponta. in timp ce presedintele Klaus Iohannis ii acuza de iresponsabilitate pe cei care solicita relaxarea restrictiilor, ministrul Marcel Vela decide relaxarea chiar in pragul sarbatorii Pastelui, mai spune fostul premier.

Recomandarile Comisiei Europene pentru statele care vor sa relaxeze restrictiile impuse in contextul pandemiei

Comisia Europeana, in cooperare cu presedintele Consiliului European, a elaborat foaia de parcurs care ofera recomandari statelor membre privind renuntarea treptata la restrictiile impuse pe fondul pandemiei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )