Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, despre masurile Guvernului pentru Paste: Toate deciziile se bat cap in cap!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre masurile Guvernului pentru Paste: Toate deciziile se bat cap in cap!

Deciziile luate de Guvern in aceasta perioada de criza se bat cap in cap, acuza Victor Ponta. in timp ce presedintele Klaus Iohannis ii acuza de iresponsabilitate pe cei care solicita relaxarea restrictiilor, ministrul Marcel Vela decide relaxarea chiar in pragul sarbatorii Pastelui, mai spune fostul premier. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre masurile luate de Paste: Toate deciziile luate de Guvern se bat cap in cap!

Deciziile luate de Guvern in aceasta perioada de criza se bat cap in cap, acuza Victor Ponta. in timp ce presedintele Klaus Iohannis ii acuza de iresponsabilitate pe cei care solicita relaxarea restrictiilor, ministrul Marcel Vela decide relaxarea chiar in pragul sarbatorii Pastelui, mai spune fostul premier.

CITU, DESPRE SOMAJUL TEHNIC PENTRU BUGETARI: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca nu exista la nivelul ministerului nicio discutie despre somajul tehnic pentru bugetari si nu sustine un astfel de proiect.

Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian scisoare catre Ludovic Orban

Liderii mai multor partide parlamentare au trimis, luni, o scrisoare premierului Ludovic Orban in care cer organizarea unor intalniri de lucru periodice pentru a discuta masurile pe care Guvernul le are in vedere in aceasta perioada de criza generata de coronavirus, precum si a altora ce se vor mai ivi.

webPR: Grace Couture Cakes lanseaza colectia Easter Hope deserturi couture pentru Paste

Pentru a cultiva speranta si a pastra o parte din traditiile care fac sarbatorile frumoase, Grace Couture Cakes lanseaza o colectie de deserturi premium dedicata sarbatorilor pascale.

Cum poti cumpara carne de miel pentru Paste in pandemia de Coronavirus? Grupul de Comunicare Strategica a raspuns intrebarilor romanilor

Grupul de Comunicare Strategica a raspuns cetatenilor la intrebarile referitoare la achizitia carnii de miel in contextul apropierii sarbatorilor Pascale si a restrictiilor impuse de autoritati pentru evitarea raspandirii Coronavirusului.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca nu exista la nivelul ministerului nicio discutie despre.

CORONAVIRUS |Florin Citu, despre somajul tehnic pentru angajatii de la stat: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in acest moment nu este in lucru la institutia pe care o conduce o propunere referitoare la acordarea somajului tehnic pentru angajatii din sectorul bugetar. Mai mu.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista un astfel de proiect

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca nu exista un proiect privind somajul tehnic pentru bugetari. Nu cred ca este momentul astazi pentru asa ceva, a spus Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )