Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primarul din Nehoiu, arestat preventiv dupa ce si-a instigat angajatii sa faca fals in acte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul din Nehoiu, arestat preventiv dupa ce si-a instigat angajatii sa faca fals in acte

Primarul din Nehoiu, Florentin Lungu, arestat preventiv, marti, este acuzat ca i-a instigat pe unii angajati ai Primariei si ai Ocolului Silvic Gura Teghii sa semneze in fals mai multe acte, sa distruga si ulterior sa rescrie registre de evidenta a. continuă pe Wall-Street Ro

Buzau: Primarul din Nehoiu, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Primarul orasului Nehoiu, judetul Buzau, Florentin Lungu PSD), a fost arestat preventiv, marti dupa-amiaza, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Ploiesti poate fi contestata.

Catalin Teodorescu poate fi arestat preventiv, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta

40 - Camera Deputatilor a aprobat, marti, corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta, asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Catalin Teodorescu,.

Buzau: Primarul orasului Nehoiu, Florentin Lungu, arestat preventiv, fiind cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu

Primarul orasului Nehoiu din judetul Buzau, Florentin Lungu PSD), a fost arestat preventiv, marti dupa-amiaza, intr-un dosar in care este cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu, informeaza.

Primarul orasului Nehoiu, retinut de procurori

La doua zile dupa retinerea presedintelui CJ Buzau, Cristi Bigiu, administratia buzoiana sufera o noua lovitura. Primarul orasului Nehoiu, social-democratul Florentin Lungu, a fost retinut luni seara de procurori.

Primarul din Nehoiu, Florentin Lungu, si-a instigat angajatii la uz de fals

Apar noi informatii in cazul primarului din Nehoiu, Florentin Lungu, retinut marti in urma unei decizii a magistratilor de la Judecatoria Ploiesti. Procurorii au demonstrat ca edilul si-a instigat unii angajati de la Primaria Nehoiu, dar si de la Ocolul Silvic Gura Teghii, sa semneze in fals mai multe acte, sa distruga si ulterior sa rescrie registre de evidenta a proceselor-verbale de punere in posesie.

Politist batut mar in timpul serviciului de un scandalagiu. Agresorul a fost arestat preventiv

Un agent de politie a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un barbat. Omul legii fusese chemat sa aplaneze un conflict pe care agresorul sau l-a provocat intr-un bar din comuna ialomiteana Garbovi. Atacatorul politistului a fost arestat preventiv, in urma unei anchete a procurorilor din Urziceni.

Primarul din Targu Secuiesc, amendat cu 5.000 de lei pentru ca a arborat prea putine steaguri de 1 Decembrie

Primarul din Targu Secuiesc, Bokor Tibor, a fost amendat de Prefectura Covasna cu 5. 000 de lei pentru ca in oras au fost arborate prea putine steaguri ale Romaniei la ceremoniile de 1 Decembrie. Edilul va contesta.

Primarul din orasul Baia Sprie, acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul primarului orasului Baia Sprie, judetul Maramures, potrivit unui comunicat al institutiei. Potrivit ANI, primarul Dorin Vasile Pasca si-a angajat fratele in cadrul primariei. De asemenea, ANI a mai constatat existenta conflictului de interese si in cazul unui fost consilier local din Brasov si a unui fost consilier local din Salont.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )