Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primarul din Republica Moldova gasit impuscat in cap a fost condus pe ultimul drum (FOTO)

B1 B1,
Primarul din Republica Moldova gasit impuscat in cap a fost condus pe ultimul drum (FOTO)

Primarul orasului Sangera, care acum patru zile a fost gasit impuscat in cap in propria casa Detalii AICI), a fost inmormantat miercuri Mihai Lari a fost gasit mort duminica pe scarile locuintei sale. Acesta. continuă pe B1

Primarul din Republica Moldova gasit impuscat in cap a fost pe ultimul drum (FOTO)

Primarul orasului Sangera, care acum patru zile a fost gasit impuscat in cap in propria casa Detalii AICI), a fost inmormantat miercuri Mihai Lari a fost gasit mort duminica pe scarile locuintei sale. Acesta.

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova a fost gasit mort. Politistii iau ca prima varianta sinuciderea

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova, Lari Mihai, a fost gasit mort in aceasta dimineata, relateazaUNIMEDIA. Prima varianta luata in calcul de politisti este ca s-a sinucis.

Mihail Lari, primarul suburbiei Sangera din Chisinau, a fost gasit impuscat in cap

Primarul orasului Sangera din municipiul Chisinau de fapt o suburbie a capitalei Republicii Moldova), Mihail Lari, a fost gasit impuscat in cap duminica dimineata .

Dmitrii Rogozin, declarat persona non grata in Republica Moldova

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitrii Rogozin, a fost declarat miercuri, 2 august, persona non grata in Republica Moldova, dupa ce ministrul de Externe de la Chisinau, Andrei Galbur, a facut o solicitare in acest sens catre Guvern.

Se pregateste ceva pe online-ul din Republica Moldova

E ora 10:30 dimineata si Volodea se trezeste pentru a-si aduna gandurile. Volodea e din Soroca, are 26 de ani si traieste din banii care i-au mai ramas de la munca in constructii la Moscova. Acum se gandeste sa mearga la Chisinau, sa se angajeze undeva. Primul lucru pe care-l face e sa deschida contul de Facebook pentru a mai schimba doua vorbe cu un fost coleg de scoala, stabilit acum in capitala.

Militarii pleaca pe capete din Armata Nationala. Ce spune un fost ministru al Apararii despre perspectivele soldatilor moldoveni

Militarii nu mai vad perspective si parasesc Armata Nationala, afirma fostul ministru al Apararii din Republica Moldova. Acesta il acuza pe presedintele Dodon ca vrea sa blocheze participarea.

Maia Sandu dupa ce purtat o camasa scumpa la protestul din Rep. Moldova: Mi-am cumparat-o cand aveam un salariu de 10.000$

Dupa ce pe internet au curs valuri de reactii in privinta camasii de firma purtata de Maia Sandu la protestul de duminica din Republica Moldova, lidera Partidului Actiune si Solidaritate de la.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost declarat persona non grata in Republica Moldova

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a fost declarat persona non grata in Republica Moldova, la doar cateva ore, dupa ce politicianul rus isi anuntase intentia de a reveni in tara pentru a se intalni cu omologul sau .

Dmitri Rogozin, declarat persona non grata pe teritoriul Republicii Moldova

Vicepremierul rusDmitri Rogozina fost declarat persona non grata pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia a fost aprobata in sedinta de astazi a Guvernului din Republica Moldova, potrivit.

Dmitri Rogozin, declarat persona non-grata in Republica Moldova

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a fost declarat persona non-grata in Republica Moldova, informeaza Agora. md. Hotararea a fost aprobata de Cabinetul de ministri de la.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )