Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova a fost gasit mort. Politistii iau ca prima varianta sinuciderea

Hotnews Hotnews,
 Primarul orasului Sangera din Republica Moldova a fost gasit mort. Politistii iau ca prima varianta sinuciderea

Primarul orasului Sangera din Republica Moldova, Lari Mihai, a fost gasit mort in aceasta dimineata, relateazaUNIMEDIA. Prima varianta luata in calcul de politisti este ca s-a sinucis. continuă pe Hotnews

Mihail Lari, primarul suburbiei Sangera din Chisinau, a fost gasit impuscat in cap

Primarul orasului Sangera din municipiul Chisinau de fapt o suburbie a capitalei Republicii Moldova), Mihail Lari, a fost gasit impuscat in cap duminica dimineata .

Gafa la o televiziune din Republica Moldova: Cristian Tabara a prezentat drept reala o imagine trucata de un site de satira(FOTO, VIDEO)

Gafa de proportii la un post de televiziune din Republica Moldova. Jurnalistul Cristian Tabara a prezentat drept reala o imagine trucata, aparuta pe varianta moldoveneasca a site-ului de satira Times New.

Un politist de frontiera din Republica Moldova a refuzat o mita de 5 mii de dolari

Un politist de frontiera din Republica Moldova a refuzat o mita de 5. 000 de dolari de la un conational, care a incercat sa-l corupa pentru ca omul legii sa-i elibereze doua unitati de transport, stopate la frontiera cu marfuri de contrabanda.

Presedintele prorus Igor Dodon vrea sa scoata in afara legii partidele unioniste din Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a precizat, miercuri, ca va veni cu o initiativa legislativa care sa interziuca activitatea partidelor prounioniste, care pledeaza pentru lichidarea statalitatii Republicii Moldova.

Primarul din Sangera a fost gasit mort. Potrivit primelor informatii, s-a sinucis

Primarul din Sangera, Mihai Lari, a fost gasit impuscat in cap, duminica dimineata. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba de o sinucidere.

VIDEO Noi proteste in Republica Moldova fata de promulgarea legii privind trecerea la votul mixt

Moldovenii au iesit, duminica, in strada pentru a protesta fata de legea privind trecerea la sistemul de vot mixt, lege promulgata pe 20 iulie de catre presedintele Igor Dodon,relateaza UNIMEDIA. Proiectul privind votul mixt in Republica Moldova a fost aprobat in Parlamentul de la Chisinau in pofida protestelor cetatenilor, dar si a cererilor Comisiei de la Venetia si a UE ca Moldova sa nu renunte la votul uninominal.

VIDEO. Relatiile dintre Republica Moldova si Rusia se deterioreaza. Mai multi cetateni rusi au fost opriti sa ajunga in Transnistria. Cum a reactionat liderul de la Chisinau

Mai multi cetateni rusi, inclusiv artisti si un parlamentar, au fost opriti, joi, sa intre in Republica Moldova, situatie care a atras critici vehemente din partea presedintelui proru Igor Dodon si a vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, care a catalogat situatia drept rusinoasa.

Iulian Fota: Republica Moldova risca izolarea internationala

Republica Moldova risca sa fie izolata international din cauza politicii guvernarii de la Chisinau. Declaratia a fost facuta de directorul Colegiului National de Informatii din Romania, Iulian Fota, in cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Rasturnare de situatie in Republica Moldova, dupa ce Romania a interzis accesul avionului lui Dmitri Rogozin in spatiul aerian national

E rasturnare de situatie in Republica Moldova, dupa ce Romania a interzis accesul avionului lui Dmitri Rogozin, vineri, in spatiul aerian national, in incercarea acestuia de a ajunge.

Dodon: Miscarile si partidele unioniste ar putea fi interzise in Republica Moldova

Miscarile si partidele unioniste ar putea fi interzise in Republica Moldova, propune presedintele Igor Dodon, care urmeaza sa inainteze un proiect de lege in acest sens.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )