Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Sangeorz Bai, filmat in timp ce isi umilea fiica, validat pentru un nou mandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul din Sangeorz Bai, filmat in timp ce isi umilea fiica, validat pentru un nou mandat

Primarul orasului Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a fost validat pentru inca un mandat joi, de Judecatoria Nasaud, care a respins cererile de invalidare formulate viceprimarul Virgil Dumitru si de PSD Bistrita-Nasaud, decizia putand fi insa contestata. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas fara mandat. Ce se va intampla acum cu el

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica a ramas far noul mandat de primar. Decizia Prefectului de Bistrita-Nasaud a fost anuntata astazi. Oficialul a semnat demiterea acestuia dupa ce Instanta l-a judecat pe fostul primar din Sangeorz Bai. Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai, agresiv cu fiicele sale, a ramas .

Victor Ponta dezvaluie de ce si-a pierdut mandatul primarul din Sangeorz-Bai, cel care si-a umilit fiica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a postat un mesaj pe o retea sociala prin care lauda corectitudinea si curajul judecatorului care l-a condamnat pe primarul din Sangeorz-Bai, condamnare in urma careia si-a pierdut mandatul. insa ii acuza pe toti cei care l-au lasat sa ajunga pana in acest punct.

Primarul din Sangeorz Bai Traian Ogagau, care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, validat pentru un nou mandat. Decizia poate fi contestata

Primarul orasului Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a fost validat pentru inca un mandat joi, de Judecatoria Nasaud, care a respins cererile de invalidare formulate viceprimarul Virgil Dumitru si de PSD Bistrita-Nasaud, decizia putand fi insa contestata.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a fost validat pentru un nou mandat. Decizia instantei poate fi contestata

Primarul orasului Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, inregistrat in timp ce-si umilea fetita si-si teroriza familia, a fost validat pentru inca un mandat. Judecatorii au respins astfel cererile de invalidare.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a fost validat pentru un nou mandat. Decizia instantei poate fi contestata

Primarul orasului Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, inregistrat in timp ce-si umilea fetita si-si teroriza familia, a fost validat pentru inca un mandat. Judecatorii au respins astfel cererile de invalidare.

Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat dupa ce a fost condamnat definitiv Instanta va decide daca il va valida sau nu pentru noul mandat

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care a incetat de drept mandatul primarului orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau, ca urmare a condamnarii acestuia la un an de inchisoare cu suspendare pentru refuz de prelevare a probelor biologice. Avand in vedere ca Traian Ogagau a fost reales la alegerile locale din 27 septembrie pentru un al doilea mandat de primar, Judecatoria Nasaud va decide daca il va valida sau nu in functie, avand in vedere condamnarea sa penala.

Primarul din Sangeorz Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat

Primarul din Singeorz Bai, Traian Ogagau, care si-a umilit fiica de 14 ani, a ramas fara mandat, a anuntat miercuri Prefectura Bistrita-Nasaud.

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat ordinul prin care a incetat mandatul primarului din Sangeorz-Bai

Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care a incetat de drept mandatul primarului orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau. Acesta a fost condamnat la un an de inchisoare cu.

Gabriela Podasca (PRO Romania): Nu va putea nimeni sa-i mai impiedice sa-si bata joc de pensii, salarii si alocatii

Gabriela Maria-Podasca PRO Romania) a criticat dur, printr-o postare pe o retea sociala, modul in care primarul din Sangeorz-Bai a fost revalidat ca primar, in ciuda faptului ca a primit o condamnare definitiva de 1 an cu suspendare dupa ce a refuzat sa sufle in etilotest.

Decizie controversata! Dupa ce a fost condamnat definitiv si s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, este din nou primar

Victorie pentru Traian Ogagau, primarul din Sangeorz-Bai, care si-a umilit fiica de 14 ani. Instanta din Nasaud i-a validat noul mandat si a respins cererea depusa de Partidul Social Democrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )