Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primarul din Tandarei: incercam sa tinem situatia sub control, dar avem nevoie de ajutor!

Antena3 Antena3,
Primarul din Tandarei: incercam sa tinem situatia sub control, dar avem nevoie de ajutor!

Nicoleta Toma, primarul din Tandarei, a facut marturisiri despre situatia in care se afla orasul in lupta cu coronavirus. Toma cere ajutorul autoritatilor. continuă pe Antena3

Reactia lui CTP despre situatia grava din Tandarei. Risc sa am probleme din nou cu CNCD!

In orasul Tandarei, in acest moment se intrevede o noua criza pandemica, poate mai grea decat la Suceava. Se vorbeste de peste 800 de oameni care nu au respectat procedurile de izolare si carantinare, iar riscul de infectie in masa cu coronavirus este cat se poate de real. Reactia lui CTP despre situatia grava din .

CORONAVIRUS |Cum reuseste orasul francez Marseille sa tina sub control epidemia de COVID-19: Testarea masiva, plus tratamentul pe baza de clorochina al celebrului medic Didier Raoult

In plina pandemie de coronavirus, exista regiuni din Europa care reusesc sa tina cumva sub control numarul infectarilor. Este si cazul orasului francez Marseille, care raporteaza o mortalitate de 0,7%, in r.

Chestorul-sef Bogdan Despescu: Oamenii din Tandarei sunt paziti la usa ca sa nu iasa din casa

Chestorul-sef Bogdan Despescu a declarat, de la Ministerul de Interne, ca in Tandarei au fost aplicate 23 de sanctiuni pana acum din cauza persoanelor care nu vor sa respecte masura izolarii la domiciliu.

Bomba cu ceas din Tandarei. Posibil focar de coronavirus in mijlocul comunitatii de romi. Recorder: Ar exista mai multi morti decat sunt declarati oficial!!

Orasul Tandarei din judetul Ialomita este pe cale sa se transforme intr-un adevarat focar de coronavirus dupa ce peste 20 de persoane au fost depistate pozitiv in ultimele zile si din ce in ce mai multe se prezinta la spitalul din oras cu simptome specifice.

CORONAVIRUS. Primarul din Suceava face apel la calm: Am avut o discutie cu prim-ministrul Ludovic Orban. M-a asigurat ca ne va acorda tot sprijinul (VIDEO)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, face apel la locuitorii orasului pe care il conduce sa isi pastreze calmul si sa respecte noile restrictii impuse de autoritati. Asta in conditiile in care, luni se.

Medicii din Romania cer trecerea spitalelor sub pulpana Patriarhiei, pentru stoparea subfinantarii!

Pandemia de coronavirus a scos, pentru a cata oara?, la iveala, disfunctionalitatile din sistmul san.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )