Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chestorul-sef Bogdan Despescu: Oamenii din Tandarei sunt paziti la usa ca sa nu iasa din casa

Antena3 Antena3,
Chestorul-sef Bogdan Despescu: Oamenii din Tandarei sunt paziti la usa ca sa nu iasa din casa

Chestorul-sef Bogdan Despescu a declarat, de la Ministerul de Interne, ca in Tandarei au fost aplicate 23 de sanctiuni pana acum din cauza persoanelor care nu vor sa respecte masura izolarii la domiciliu. continuă pe Antena3

Bogdan Despescu: Masurile pentru cei care vor intra in Romania s-ar putea inaspri

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a declarat, vineri, ca masurile pentru cei care vor veni in tara de Pasti s-ar putea inaspri, astfel ca a facut apel la cetatenii romani care locuiesc in strainatate, sa nu vina in Romania.

Bogdan Despescu anunta ca aproape 10 mii de romani s-au intors in Suceava din diaspora

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu, a declarat marti ca aproape 10. 000 de romani din diaspora s-au intors in Suceava - unde a fost inrregistrat cel mai mare numar de decese si de cazuri de imbolnavire - de la inceputul pandemiei in Romania.

Bogdan Despescu |Ordonanta Militara 5: Se prelungeste suspendarea zborurilor catre Spania si Italia

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare nr. 5, care prevede prelungirea suspendarii zborurilor spre Spania si Italia.

Reactia lui CTP despre situatia grava din Tandarei. Risc sa am probleme din nou cu CNCD!

In orasul Tandarei, in acest moment se intrevede o noua criza pandemica, poate mai grea decat la Suceava. Se vorbeste de peste 800 de oameni care nu au respectat procedurile de izolare si carantinare, iar riscul de infectie in masa cu coronavirus este cat se poate de real. Reactia lui CTP despre situatia grava din .

Primarul din Tandarei: incercam sa tinem situatia sub control, dar avem nevoie de ajutor!

Nicoleta Toma, primarul din Tandarei, a facut marturisiri despre situatia in care se afla orasul in lupta cu coronavirus. Toma cere ajutorul autoritatilor.

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

AGENTIILE DE PRESA: Elevii din China sunt obligati sa poarte masti

Elevii din China sunt obligati sa poarte masti in clase, informeaza marti Xinhua in contextul in care scolile incep sa se redeschida dupa restrictiile impuse pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

Bomba cu ceas din Tandarei. Posibil focar de coronavirus in mijlocul comunitatii de romi. Recorder: Ar exista mai multi morti decat sunt declarati oficial!!

Orasul Tandarei din judetul Ialomita este pe cale sa se transforme intr-un adevarat focar de coronavirus dupa ce peste 20 de persoane au fost depistate pozitiv in ultimele zile si din ce in ce mai multe se prezinta la spitalul din oras cu simptome specifice.

VIDEO. Distantarea sociala la tara. Cum respecta carantina totala oamenii din cateva sate din Giurgiu si Teleorman

Am fost duminica in cateva sate din judetele Giurgiu si Teleorman sa vedem cum respecta carantina totala, impusa din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii de la tara.

Utilizatorii de carduri bancare din Romania sunt vizati de o noua campanie de tip phishing

CERT-RO semnaleaza aparitia unor site-uri de phishing ce vizeaza utilizatorii de carduri bancare din Romania - Visa, MasterCard, American Express si altele. Paginile de phishing sunt gazduite pe subdomenii ale platformei gratuite Weebly, facand in anumite cazuri mai complicata blocarea acestor site-uri la nivelul retelei organizationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )