Libnet.ro
UNICEF

15:15

Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, suparat pe decizia privind limitarea programului la terase: Am fost indus in eroare!

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, suparat pe decizia privind limitarea programului la terase: Am fost indus in eroare!

Am constatat ca am fost indus in eroare, de la nivel national doar propunandu-se asta, nu dispunandu-se, a reactionat pe Facebook primarul Timisoarei, Nicolae Robu, referitor la decizia de limitare pana la ora 23. 00 a programului de functionare a teraselor. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Nicolae Robu, despre scandalul privind programul teraselor din Timisoara: Consider o greseala faptul ca s-a adoptat limitarea orarului de functionare la ora 23.00

Sambata seara, la ora 19:00 a intrat in vigoare si in judetul Timis decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, prin care masca devine obligatorie, iar terasele se vor inchide la ora.

Cazul gravidei decedate: Managerul Spitalului din Timisoara acuza medicii din Arad ca nu au intubat-o la timp

Cazul gravidei aradene decedate in drum spre Timisoara, in ambulanta, ridica suspiciuni cu privire la modul in care au actionat medicii aradeni. Managerul Spitalului din Timisoara ii acuza pe medicii aradeni ca ar fi putut salva viata pacientei daca o intubau la timp: Acest lucru este halucinant avand in vedere ca pacienta ar fi avut o saturatie de oxigen de 70%, mult sub limita obligativitatii intubarii, fiind deci un caz clasic de ATI. O simpla intubare facuta la timp ar fi ajutat la salvarea a doua vieti omenesti, dintre care a unui fat.

Primarul din Calafat si-a mintit consilierii ca nu mai candideaza ca sa ii voteze un proiect de 3 milioane de euro (VIDEO)

Lucian Ciobanu, primarul PSD al municipiului Calafat, judetul Dolj, a recunoscut faptulca si-a mintit consilierii democrati, precum si pe cei liberali, ca nu va mai candida anul acesta la primaria orasului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )