Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primarul Gabriela Firea i-a raspuns public Corneliei Catanga, dupa solicitarea DISPERATA a cantaretei: in limita legii...

B1 B1,
Primarul Gabriela Firea i-a raspuns public Corneliei Catanga, dupa solicitarea DISPERATA a cantaretei: in limita legii...

Primarul general, Gabriela Firea, i-a raspuns public cantaretei Cornelia Catanga, care i-a cerut edilului sa-i dea o locuinta sociala, dupa ce banca i-a luat casa, iar ea a suferit un stop. continuă pe B1

Bucurestiul va avea o sala polivalenta de 20.000 de locuri. Primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul de realizare

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea, anunta ca Bucurestiul va avea peste trei ani o sala polivalenta de 20. 000 de locuri. Am semnat astazi contractul de realizare a Salii multifunctionale -.

GABRIELA FIREA: L-as invinge pe Iohannis daca as fi candidatul PSD, ALDE, Pro Romania

Primarul general, Gabriela Firea, a spus, ieri, la o emisiune televizata, ca l-ar invinge pe Klaus Iohannis la urmatoarele alegeri prezidentiale in cazul in care ar beneficia de sustinerea PSD, ALDE si Pro Romania.

Gabriela Firea a semnat contractul de realizare a Arenei Polivalente

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a semnat, astazi, contractul de realizare a salii multifunctionale Arena Polivalenta, care urmeaza sa fie cea mai mare sala de acest gen din tara noastra, cu o capacitate de 20. 000 de locuri.

Gabriela Firea, despre constructia spitalului metropolitan: Tinta noastra este ca in primavara anului urmator sa incepem lucrarile

Primarul Capitalei a declarat pe pagina sa de Facebook ca demersurile pentru viitorul spital metropolitan avanseaza intrucat au fost deja prezentate doua solutii tehnice care vor fi propuse municipalitatii. Gabriela Firea a mai precizat ca in toamna acestui an, indicatorii tehnico-economici vor fi adusi in Consiliul general al muncipalitatii pentru a fi aprobati.

Gabriela Firea, la finalul CExN: M-am retras pentru ca e importanta opinia colegilor din organizatii. O sustin pe Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca s-a retras din competitia interna pentru desemnarea candidatului formatiunii.

Gabriela Firea isi retrage candidatura la prezidentiale. Cale libera pentru Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a anuntat colegii in sedinta Biroului Permanent National al PSD ca isi retrage candidatura la alegerile prezidentiale.

Surse: Gabriela Firea s-a retras din cursa pentru prezidentiabilul PSD

Gabriela Firea s-a retras din cursa interna pentru stabilirea candidatului PSD la alegerile prezidentiale, informeaza surse B1 TV. Primarul Capitalei le-ar fi spus colegilor ca a luat aceasta decizie pentru ca.

Ramasa fara sustinere, Gabriela Firea a anuntat in sedinta PSD ca isi retrage candidatura la prezidentiale - surse

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a anuntat colegii in sedinta Biroului Permanent National al PSD ca isi retrage candidatura la alegerile prezidentiale, au declarat pentru Mediafax surse din partid. in acest moment, este clara desemnarea Vioricai Dancila in cursa pentru Cotroceni.

Gabriela Firea isi retrage candidatura pentru desemnarea prezidentiabilului PSD

Primarul general Gabriela Firea a declarat, marti, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie, mentionand ca sunt colegi care.

Gabriela Firea isi retrage candidatura pentru prezidentiale

Primarul general Gabriela Firea a declarat, marti, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie, mentionand ca sunt colegi care.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )