Libnet.ro
UNICEF

11:15

Surse: Gabriela Firea s-a retras din cursa pentru prezidentiabilul PSD

B1 B1,
Surse: Gabriela Firea s-a retras din cursa pentru prezidentiabilul PSD

Gabriela Firea s-a retras din cursa interna pentru stabilirea candidatului PSD la alegerile prezidentiale, informeaza surse B1 TV. Primarul Capitalei le-ar fi spus colegilor ca a luat aceasta decizie pentru ca. continuă pe B1

Firea explica de ce s-a retras din cursa pentru prezidentiale: Nu vreau sa fiu motiv de scindare. Nu m-a convins Dancila

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat marti, la finalul CEx a PSD, motivul pentru care s-a retras din cursa pentru nominalizarea candidatului la prezidentiale, precizand ca nu a vrut sa rupa partidul cu mai multe candidaturi. Aceasta a tinut sa precizeze ca nu premierul a convins-o sa renunte la candidatura.

Mihai Fifor se retrage din cursa pentru prezidentiabilul din partea PSD

La o zi dupa ce ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru a fi desemnat candidatul PSD la presedintia Romaniei, un alt nume greu din partid spune pas. Este vorba de.

Gabriela Firea vrea un nou USL pentru prezidentiale: O alianta electorala PSD-ALDE cu Pro Romania

Gabriela Firea considera ca o solutie pentru candidatura la prezidentiale este crearea unei aliante electorale intre PSD-ALDE si Pro Romania si sa fie desemnat pentru cursa cel mai bine plasat candidat, insa pana in prezent nici nu a fost discutata aceasta optiune, relateaza Mediafax.

Mihai Fifor se retrage din cursa pentru alegerea prezidentiabilului PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-a retras din cursa pentru alegerea candidatului social-democrat la alegerile prezidentiale din iarna, anunta Digi24. Acesta l-a urmat pe Eugen Teodorovici, care cu o zi in urma a facut acelasi anunt.

Gabriela Firea nu isi retrage candidatura interna pentru desemnarea prezidentiabilului PSD

Primarul general Gabriela Firea a declarat, marti, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie, mentionand ca sunt colegi care.

Traian Basescu o umileste pe Gabriela Firea: PSD isi revine. Se agita degeaba

Traian Basescu o ironizeaza grav pe Gabriela Firea. Ar fi multe motive pentru care ar putea oricine sa faca asta, insa fostul presedinte al Romaniei este de parere ca primarita Capitalei n-are sanse la alegerile prezidentiale. in plus, el considera ca PSD isi revine sub conducerea Vioricai Dancila, ceea ce inseamna ca partidul va reveni .

Ramasa fara sustinere, Gabriela Firea a anuntat in sedinta PSD ca isi retrage candidatura la prezidentiale - surse

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a anuntat colegii in sedinta Biroului Permanent National al PSD ca isi retrage candidatura la alegerile prezidentiale, au declarat pentru Mediafax surse din partid. in acest moment, este clara desemnarea Vioricai Dancila in cursa pentru Cotroceni.

Gabriela Firea, la finalul CExN: M-am retras pentru ca e importanta opinia colegilor din organizatii. O sustin pe Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca s-a retras din competitia interna pentru desemnarea candidatului formatiunii.

Gabriela Firea, oficial spre Cotroceni cu atacuri la Dancila, Dragnea si tot PSD-ul. Dar ce se intampla cu sotul Pandele

Primarul general al Capitalei a declarat faptul ca intra in competitia din partid pentru alegerile prezidentiale. Afirmatia a venit la pachet si cu cateva atacuri pentru Viorica Dancila si Liviu Dragnea. Firea, oficial in cursa pentru Cotroceni. Plina de atacuri pentru Dragnea si Dancila Gabriela Firea a declarat ca va fi parte din alegerile cetatenilor .

GABRIELA FIREA: PSD are nevoie de lupta, nu de un candidat neconflictual

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, ieri seara, ca lucrurile nu merg in directia buna in PSD si exista riscul sa fie pierdute toate alegerile care urmeaza, motiv pentru care a decis sa intre in cursa interna pentru desemnarea candidatului PSD pentru alegerile prezidentiale. Primarul general sustine ca PSD are nevoie de lupta, nu de un candidat neconflictual.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )