Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu: Nu a fost o decizie simpla

România Liberă România Liberă,
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu: Nu a fost o decizie simpla

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu: Nu a fost o decizie simpla . continuă pe România Liberă

Gabriela Firea anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj, precizand ca au trecut doi ani de cand a depus aceasta plangere, informeaza Mediafax.

Firea anunta ca si-a retras plangerea impotriva lui Basescu: Bucurestenii si romanii isi doreau o solutie mai rapida

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, la Antena 3, ca si-a retras plangerea penala impotriva fostului presedinte Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj, pe motiv ca au trecut doi ani de la depunere si a reevaluat situatia, si sustine ca intre timp romanii s-au lamurit singuri despre situatia creata.

CIRC la Primaria Capitalei! Gabriela FIREA: Nu am fumat in viata mea nici tigari si nici altceva. La cum va comportati, probabil ca dvs fumati, si din alea TARI! (VIDEO)

Scandal la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 21 septembrie 2016. Cu subiecte importante pentru bunastarea bucurestenilor pe masa, intrunirea s-a transformat intr-un sala de.

Gabriela Firea, acuzata ca a incercat sa dea un tun de 5 milioane euro cu achizitii pentru spitale

Bloggerul Vali Petcu, cunoscut ca si Zoso, atrage atentia, pe pagina personala, asupra faptului ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar fi incercat sa dea un tun de 5 milioane de euro prin.

Gabriela Firea: Insolventa este solutia legala si corecta in cazul RADET si ELCEN. Bucurestenii vor primi apa calda si caldura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata seara, ca intrarea in insolventa a RADET este solutia legala si corecta de salvare a acestei entitati economice, ca si in.

Gabriela Firea si-a retras plangerea penala impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj.

Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o interventie telefonica pentru Stirile B1TV si a facut mai multe precizari despre cutremurul de sambata dimineata de la ora 2:11 si a facut un apel.

Primarul General Gabriela Firea, anunt important pentru toti bucurestenii

Bucurestenii nu raman fara apa calda si caldura. Aceasta este promisiunea primarului Capitalei, Gabriela Firea. in plus, primarul general al Capitalei a mai declarat ca intrarea in.

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost.

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )