Libnet.ro
UNICEF

07:45

Primarul din Bacau, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan, trimisi in judecata

România Liberă România Liberă,
Primarul din Bacau, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan, trimisi in judecata

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan au fost trimis. continuă pe România Liberă

Primarul municipiului Bacau, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a declarat pe pagina sa de socializare ca isi va dovedi nevinovatia in instanta, dupa ce a fosttrimis in judecatade catre DNA. Am luat act de.

Primarul PSD din Bacau si fostul viceprimar, trimisi in judecata dupa ce i-au determinat pe consilierii locali sa acorde o finantare nerambursabila de aproape 570.000 de lei pentru doua asociatii

Primarul PSD al Bacaului, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu. Ei sunt acuzati ca i-ar fi determinat pe consilierii locali sa aprobe o finantare nerambursabila de aproape 570. 000 de lei pentru doua asociatii nonprofit, desi acestea nu indeplineau conditiile.

PRIMARUL si VICEPRIMARUL din Bacau, la DNA. Sunt acuzati de abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, a inculpatilor NECULA COSMIN, primarul municipiului Bacau, si STEFAN DRAGOS DANIEL, la data faptei viceprimar al.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereche suspectat de fals in declaratii

Agentia Nationala de Integritate ANI) a anuntat, luni, ca a constatat existenta unei diferente nejustificate in cuantum de 2,7 milioane de lei intre averea dobandita si veniturile realizate de catre primarul din Baia Mare, Catalin Chereches. ANI a precizat ca a fost sesizata Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj. De asemenea, primarul este suspectat e fals in declaratii, fiind sesizati procurorii.

Primarul din Baia Mare, dupa sesizarea ANI privind averea sa nejustificata: in 2009 am primit un dar, o donatie din partea mamei mele, de un milion si jumatate de euro

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate a constatat diferente nejustificate de aproape 3 milioane de lei intre avere si venituri sustine ca acest dosar impotriva sa a fost facut la presiuni. El a sustinut ca in 2009 a primit un dar, o donatie de un milion si jumatate de euro de la mama sa, care avea banii din vanzarea unui imobil.

ANI: Primarul din Baia Mare are o avere nejustificata de 2,7 milioane de lei

Agentia Nationala de Integritate a anuntat luni ca a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 2,7 milioane lei, intre averea dobandita si veniturile realizate de primarul municipiului.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, noi dezvaluiri privind averea nejustificata: ANI a facut o cercetare si a aratat ca nu exista niciun fel de ilegalitate

ANI a sesizat procurorii pentru verificarea averii edilului din Baia Mare, Catalin Chereches, dupa ce inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7 milioane de.

Primarul din Baia Mare, reactie in legatura cu averea nejustificata: Mama mea avea banii in cont din vanzarea unui imobil si mi i-a tranferat in numerar

UPDATEANI a sesizat procurorii pentru verificarea averii edilului din Baia Mare, Catalin Chereches, dupa ce inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )