Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban, discutii cu Nicusor Dan si alti primari pentru organizarea de piete volante: E o prostie acuzatia ca am avea ceva cu producatorii autohtoni (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, discutii cu Nicusor Dan si alti primari pentru organizarea de piete volante: E o prostie acuzatia ca am avea ceva cu producatorii autohtoni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, mai multe discutii cu primari si alti responsabili din teritoriu in vederea sprijinirii producatorilor autohtoni. Totul in contextul in care Guvernul a anuntat noi. continuă pe B1

Ludovic Orban a discutat cu Nicusor Dan privind problema pietelor inchise. Se vor organiza piete volante

Premierul Ludovic Orban a discutat sambata despre problema pietelor inchise la interior cu primarul Capitalei Nicusor Dan, dar si cu presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, urmand astfel sa se organizeze piete volante.

Nicusor Dan, anunt fulger pentru cetateni. in cat timp se va rezolva problema traficului aglomerat din Bucuresti

Veste proasta pentru soferii din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cu putin timp in urma cand estimeaza se va rezolva problema traficului din Bucuresti. in ciuda tuturor sperantelor pe care bucurestenii si le-au pus in noul primar, noile informatii nu sunt imbucuratoare. Cand va exista un sistem complet de management al traficului Problema traficului din .

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Nicusor Dan cauta solutii pentru transportul bucurestean: Cetatenii trebuie sa circule in siguranta

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca autoritatile fac eforturi pentru ca toti cei care folosesc transportul public din Bucuresti sa fie in siguranta.

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

Ludovic Orban anunta ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timp de noapte

Premierul Ludovic Orban a declarat,ieri, ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timpul noptii, anuntand ca aceasta declaratie ar putea fi acceptata si in varianta online.

Nicusor Dan: ,,Sustinem micii producatori din jurul Bucurestiului

Premierul Orban a avut in cursul zilei de astazi, discutii cu mai multi primari carora le-a solicita.

Nicusor Dan: Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca administratia din Bucuresti va identifica spatii in aer liber in care micii producatori agricoli sa continue sa isi vanda produsele, decizia fiind luata in urma unei discutii pe acest subiect cu premierul Ludovic Orban. Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana, considera Nicusor Dan.

Nicusor Dan, discutii online cu ambasadorii tarilor membre UE: Sunt extrem de interesat de preluarea experientelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de baza

Primarul Nicusor Dan a participat la o intalnire online cu ambasadorii tarilor membre UE. Edilul a explicat ca in timpul evenimentului s-a aratat interesat de preluarea exemplelor si experientelor de succes.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )