Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, are COVID-19

Antena3 Antena3,
Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, are COVID-19

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a anuntat marti prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca a fost depistat cu COVID19. Edilul sustine ca a facut testul dupa ce a avut febra si nu a mai simtit gustul pastei de dinti. continuă pe Antena3

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, depistat cu Covid

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a scris marti pe Facebook ca a fost depistat cu Covid-19, potrivit Mediafax. El sustine ca a facut testul dupa ce a avut febra si nu a mai simtit gustul pastei de dinti.

Rezultate alegeri locale Covasna. Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a castigat al patrulea mandat

Rezultate alegeri locale Covasna. Locuitorii judetului Covasna si-au ales astazi primarii, consilierii locali, presedintele de consiliu judetean si consilierii judeteni pentru urmatorii patru.

ALEGERI LOCALE 2020. Un singur consilier roman la Sfantu Gheorghe. Primarul Antal Arpad: Vom avea grija de el ca de ochii din cap

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, care a candidat pe lista UDMR la alegerile locale de duminica, a castigat al patrulea mandat. Arpad i-a invins pe Liviu Comaneci PNL), Constantin Laurentiu Teac.

Antal arpad, primarul reales din Sfantu Gheorghe, are coronavirus: Ma simt putin slabit

Antal arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, a anuntat marti, pe Facebook, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. Duminica, el a castigat al patrulea mandat de edil, fiind sustinut de.

Romanii, invinsi la Targu Mures de maghiari. Cum a ajuns candidatul ungur primarul orasului

Si in Targul-Mures, astazi, populatia a iesit la vot. Pentru functia de primar in Targu-Mures au candidat 13 persoane, printre ei si Soos Zoltan, singurul candidat independent, maghiar. Romanii, invinsi la Targu Mures de maghiari Soos Zoltan a fost singurul candidat de etnie maghiara dintred cei 13, restul fiind majoritari romani. Soos Zoltan a candidat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )