Libnet.ro
UNICEF

07:01

Antal arpad, primarul reales din Sfantu Gheorghe, are coronavirus: Ma simt putin slabit

B1 B1,
Antal arpad, primarul reales din Sfantu Gheorghe, are coronavirus: Ma simt putin slabit

Antal arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, a anuntat marti, pe Facebook, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. Duminica, el a castigat al patrulea mandat de edil, fiind sustinut de. continuă pe B1

Rezultate alegeri locale Covasna. Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a castigat al patrulea mandat

Rezultate alegeri locale Covasna. Locuitorii judetului Covasna si-au ales astazi primarii, consilierii locali, presedintele de consiliu judetean si consilierii judeteni pentru urmatorii patru.

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, are COVID-19

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a anuntat marti prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca a fost depistat cu COVID19. Edilul sustine ca a facut testul dupa ce a avut febra si nu a mai simtit gustul pastei de dinti.

ALEGERI LOCALE 2020. Un singur consilier roman la Sfantu Gheorghe. Primarul Antal Arpad: Vom avea grija de el ca de ochii din cap

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, care a candidat pe lista UDMR la alegerile locale de duminica, a castigat al patrulea mandat. Arpad i-a invins pe Liviu Comaneci PNL), Constantin Laurentiu Teac.

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, depistat cu Covid

Primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a scris marti pe Facebook ca a fost depistat cu Covid-19, potrivit Mediafax. El sustine ca a facut testul dupa ce a avut febra si nu a mai simtit gustul pastei de dinti.

VIDEO Alegeri locale 2020. Primarul reales al unei comune din Gorj a sarbatorit victoria calare

Ion Dumitru Popescu PSD), primarul reales al comunei Dragutesti, din judetul Gorj, a sarbatorit victoria in alegeri intr-un mod inedit. Acesta s-a urcat pe un cal si a plecat intr-un tur al localitatii, pentru a le multumi localnicilor.

VIDEO Petrecere cu manele si sute de persoane, dupa alegeri. Cum au sarbatorit victoria primarul reales a 5-a oara si votantii. Nimeni n-a dat doi bani pe Covid

O petrecere pe cinste a avut loc duminica noaptea in comuna calaraseana Curcani, dupa ce primarul Aurel Gazu a mai castigat un mandat in fruntea localitatii. Chermeza cu sute de persoane nu a respectat nicio regula sanitata. Desi suntem in plina pandemie, cetatenii au serbat victoria inghesuiti si band din sticle date din mana in mana.

Victorie pe cal. Un primar reales din Groj a sarbatorit reusita intr-un mod inedit. Cum a mers in mijlocul alegatorilor (VIDEO)

Alegerile locale le-au dat prilejul unor condidati sa isi sarbatoreasca victoria in moduri cu adevarat inedite. Este si cazul unui primar din Gorj, care s-a urcat pe cal si a pornit intr-un tur al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )