Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost retinut marti dupa-amiaza sub acuzatiile de luare de mita si abuz in serviciu. Edilul ar fi pretins 300. 000 de euro in schimbul contractului de finantare a echipei Petrolul. continuă pe Adevărul

UPDATE Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu. Edilului i s-a facut rau in arest

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost retinut marti dupa-amiaza sub acuzatiile de luare de mita si abuz in serviciu. Edilul ar fi pretins 300. 000 de euro in schimbul contractului de finantare a echipei Petrolul.

VIDEO Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost internat dupa ce a fost retinut de procurorii DNA

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar ce vizeaza finantarea ilegala a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti de catre Consiliul Local. Iulian Badescu a fost scos cu catuse din sediul DNA Ploiesti dupa aproximativ 7 ore de audieri si dus in arestul Politiei Prahova. UPDATE La putin timp dupa emiterea ordonantei de retinere, primarul a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta din oras.

Primarul Ploiestiului, la spital, dupa ce a fost retinut

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), a ajuns la spital, marti seara, la scurt timp dupa ce a fost retinut, initial el fiind dus la spitalul din Campina si ulterior transferat la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, in conditiile in care este diabetic si dependent de insulina, informeaza Mediafax.

Primarul din Ploiesti, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

------------ * Actualizare 17:09 Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, dupa circa sapte ore de audieri, pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave avand ca rezultat obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit 2 acte materiale), potrivit comunicatului Directiei Nationale Anticoruptie.

Un student la Medicina a fost retinut pentru trafic international de droguri

Un cetatean danez de origine somaleza, student la Medicina, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru ca a convins doi colegi de facultate sa introduca in Romania peste 30 de kilograme droguri de mare risc.

Primarul Ploiestiului, dus la spital dupa ce i s-a facut rau la scurt timp dupa retinere

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu PSD), a ajuns la spital, marti seara, la scurt timp dupa ce a fost retinut. Edilului i s-a facut rau in timp ce era dus spre arestul Politiei Judetene Prahova, situat in.

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind suspectat pentru abuz in serviciu si infractiunea de luare de mita. Procurorii au facut marti dimineata, mai.

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita (VIDEO)

Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind suspectat pentru abuz in serviciu si infractiunea de luare de mita. Procurorii au facut marti dimineata, mai.

Primarul din Ploiesti, retinut pentru 24 de ore

00: Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut de catre procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat timp de sase ore, conform B1TV.

UPDATE: Primarul Ploiestiului a fost internat sub paza

13: Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, caruia i s-a facut rau in timp ce era transportat catre arestul Politiei Judetene Prahova, a ramas internat, sub paza, la sectia de cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti. Badescu are hipertensiune arteriala si glicemia crescuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )