Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul rebel din Jebel, dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea: S-a produs o ruptura intre conducerea centrala si marea masa a oamenilor din partid

Adevărul Adevărul,
Primarul rebel din Jebel, dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea: S-a produs o ruptura intre conducerea centrala si marea masa a oamenilor din partid

Gestul primarului PSD din Jebel care a cerut demisia lui Liviu Dragnea nu a ramas fara ecou. Primarul a fost atacat de secratarul executiv al PSD, Adrian Negoita, dar a fost aparat de deputatul Adrian Pau. Edilul sustine ca sute de membrii PSD i-au transmis mesaje de apreciere, fiind o ruptura clara intre conducerea PSD si marea masa a social-democratilor. continuă pe Adevărul

Se scindeaza PSD? Primarul rebel, dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea: Sute de membri PSD mi-au transmis mesaje de apreciere. E o ruptura intre conducerea centrala si restul social-democratilor

Primarul PSD din Jebel, Sabin Bociu, a sustinut ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Detalii AICI) Bociu sustine ca de cand a publicat acest mesaj sute de membri PSD i-au.

Prima reactie din PSD dupa ce un primar a cerut public demisia lui Dragnea din fruntea partidului

Prima reactie din PSD Timis dupa ce primarul comunei Jebel, Sabin Bociu, a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece din fruntea PSD. 2016 - Presedintele PSD, Liviu Dragnea, viziteaza.

Adrian Pau (PSD Timis) l apara pe vicepresedintele care i-a cerut demisia lui Dragnea, dar nu va vota motiunea

Deputatul PSD de Timis, Adrian Pau, a declarat luni ca sustine libertatea de exprimare si de opinie a colegului sau social-democrat, vicepresedintele PSD Timis, Sabin Bociu, care i-a cerut demisia din functii a lui Liviu Dragnea, dar exclude votarea motiunii de cenzura a Opozitiei la adresa cabinetului Dancila, potrivit Agerpres.

Primarul PSD din orasul Jebel (Timis): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii /Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gndesc la fel ca mine

Sabin Bociu, primarul orasului Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici, transmite Mediafax.

Primarul PSD din comuna Jebel (Timis): Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii /Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gndesc la fel ca mine

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece de la conducerea partidului si a tarii, dupa ce a fost condamnat, si ca nu se alatura grupului de sinucigasi politici, transmite Mediafax.

Nationala Argentinei sta sa EXPLODEZE dupa UMILINTA indurata in fata Croatiei! Messi si vedetele echipei i-au cerut DEMISIA selectionerului, chiar in VESTIAR

Nationala de fotbal a Argentinei pare sa stea pe un butoi de pulbere dupa infrangerea grea de joi, de la Campionatul Mondial din Rusia, suferita in fata Croatiei 0-3). in urma acestei umilente, Argentina mai.

Fostul senator Eckstein Kovacs Peter demisioneaza din UDMR dupa 28 de ani

Fostul senator Eckstein Kovacs Peter a anuntat, sambata seara, la protestul care se desfasoara in Piata Unirii din Cluj-Napoca pentru a cincea zi consecutiv, ca demisioneaza din calitatea de membru al UDMR.

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

HALUCINANT! Moment de RECULEGERE la un post TV din Argentina, dupa RUSINEA din meciul cu Croatia (VIDEO)

Momente halucinante la postul de televiziune argentinian TyC Sports, dupa rusinea suferita de nationala antrenata de Jorge Sampaoli la Campionatul Mondial din Rusia in meciul cu Croatia, pierdut cu 0-3. Cele.

Oferta speciala la un restaurant din Bucuresti dupa condamnarea lui Dragnea: Ce cuvant-cheie trebuie sa pronunte clientii pentru a beneficia de reducere(FOTO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, i-a dat idei pentru atragerea clientilor unui proprietar de restaurant din Bucuresti. Astfel, cei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )