Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prima reactie din PSD dupa ce un primar a cerut public demisia lui Dragnea din fruntea partidului

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa ce un primar a cerut public demisia lui Dragnea din fruntea partidului

Prima reactie din PSD Timis dupa ce primarul comunei Jebel, Sabin Bociu, a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece din fruntea PSD. 2016 - Presedintele PSD, Liviu Dragnea, viziteaza. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu.

PRIMA REACTIE a PSD dupa ce Iohannis a anuntat ca va candida pentru un nou mandat: Asta inseamna ca...

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului. Deputatul PSD Eugen Nicolicea sustine ca decizia de condamnare a lui Liviu.

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Prima sedinta a conducerii PSD dupa condamnarea lui Dragnea in prima instanta, de la ora 16.00

Comitetul Executiv al PSD se reuneste, vineri, de la ora 16. 00, la Parlament, aceasta fiind o sedinta convocata cu o zi in urma dupa ce completul de trei judecatori de la Curtea Suprema a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, pentru instigare la abuz in serviciu.

Aripa Grindeanu din PSD se indeparteaza de Liviu Dragnea: Ce spun acestia despre o eventuala demisie a sefului de partid

Primarul din Jebel si vicepresedinte al PSD Timis, Sabin Bociu, a aprins spiritele in PSD dupa ce a afirmat ca Dragnea trebuie sa demisioneze in urma deciziei instantei de a il condamna in dosarul.

ANUNT BOMBA din PSD. Presedintele si-a aflat primul contracandidat la alegerile din 2019. Iohannis a fost de un RIDICOL EXTRAORDINAR

Contracandidat-supriza din PSD pentru presedintele Klaus Iohannis. La scurt timp dupa ce actualul sef al statului a spus ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat la conducerea Romaniei, un.

Surse: Aripa Firea din PSD va iesi la atac mpotriva lui Dragnea

Surse politice au declarat pentru Stirile ProTV ca asa numita aripa Firea din PSD va lansa declaratii critice la adresa presedintelui PSD Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )