Libnet.ro
UNICEF

18:15

Primarul Timisoarei anunta primul concert de dupa relaxarea restrictiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul Timisoarei anunta primul concert de dupa relaxarea restrictiilor

Primul concert cu public pe care Primaria Municipiului Timisoara il va organiza, dupa restrictiile impuse de pandemie, va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare, in Piata Libertatii, cu respectarea regulilor de evitare a raspandirii COVID. continuă pe Ziarul Bursa

La Timisoara va avea loc primul concert in aer liber, dupa relaxarea restrictiilor. Cine sunt artistii care vor urca pe scena

Desi masurile de relaxare a restrictiilor nu au intrat inca in vigoare, primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, organizeaza deja primul concert in aer liber in centrul orasului. Concertul ar urma sa ai.

Noile masuri luate de Ministerul Sanatatii pentru bolnavi, dupa relaxarea din 1 iunie

Guvernul a decis noi masuri pentru acordarea si decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor si dispozitivelor medicale in spitale si policlinici, cu cardul de sanatate, dupa relaxarea restrictiilor din 1 iunie, astfel incat sa nu se raspandeasca infectia COVID-19.

Primul concert de la Timisoara dupa ridicarea restrictiilor, la sfarsitul saptamanii viitoare

Primul concert de la Timisoara dupa ridicarea restrictiilor va avea loc sambata, 6 iunie, in Piata Libertatii, unde va concerta trupa Cargo. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, spune ca, potrivit regulilor, vor participa cel mult 500 de spectatori, care vor avea locuri pe scaune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )