Libnet.ro
UNICEF

20:31

La Timisoara va avea loc primul concert in aer liber, dupa relaxarea restrictiilor. Cine sunt artistii care vor urca pe scena

B1 B1,
La Timisoara va avea loc primul concert in aer liber, dupa relaxarea restrictiilor. Cine sunt artistii care vor urca pe scena

Desi masurile de relaxare a restrictiilor nu au intrat inca in vigoare, primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, organizeaza deja primul concert in aer liber in centrul orasului. Concertul ar urma sa ai. continuă pe B1

Primul concert de la Timisoara dupa ridicarea restrictiilor, la sfarsitul saptamanii viitoare

Primul concert de la Timisoara dupa ridicarea restrictiilor va avea loc sambata, 6 iunie, in Piata Libertatii, unde va concerta trupa Cargo. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, spune ca, potrivit regulilor, vor participa cel mult 500 de spectatori, care vor avea locuri pe scaune.

Primarul Timisoarei anunta primul concert de dupa relaxarea restrictiilor

Primul concert cu public pe care Primaria Municipiului Timisoara il va organiza, dupa restrictiile impuse de pandemie, va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare, in Piata Libertatii, cu respectarea regulilor de evitare a raspandirii COVID.

Gabriela Firea propune mai multe spatii in aer liber, unde pot avea loc spectacole

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus, miercuri, 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditiile de distantare sociala impuse de pandemie. Propunerile sale vor fi inaintate Consiliului National pentru Situatii de Urgenta, spre analiza.

Firea propune 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditii adaptate actualului context medical

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, propune Consiliului National pentru Situatii de Urgenta 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditii adaptate actualului context medical. intre acestea se afla Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Opera Comica pentru Copii si Creart.

VIDEO Elevii din Buzau vor avea ore de curs in aer liber. Unde vor fi amenajate ineditele centre educationale

Scolarii din municipiul Buzau vor putea desfasura ore de curs in aer liber, incepand chiar din aceasta toamna. Trei centre educationale vor fi amenajate de autoritatile locale in cele mai importante parcuri din muncipiul Buzau.

Organizatorii de evenimente din Oradea cer un spatiu pentru cununii in aer liber. Ce raspuns au primit VIDEO

Peste 600 de organizatori de evenimente, fotografi profesionisti, dar si simpli oradeni au aderat la initiativa unei tinere, fotograf de profesie, care cere primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, sa amenajeze un spatiu in aer liber pentru cununii civile fara fara masca.

De la 15 iunie ar putea fi reluate spectacolele in aer liber cu maximum 400 de persoane. Ce se intampla cu Untold si Electric Castle

Incepand cu data de 15 iunie, in Romania ar putea fi reluate spectacolele in aer liber, la care vor participa maximum 400 de persoane, cu respectarea masurilor de siguranta si a distantarii sociale. Marile.

CORONAVIRUS |De la 1 iunie vor putea fi organizate din nou spectacole in aer liber: Cati spectatori pot participa si ce conditii trebuie respectate

Din 1 iunie, Romania va intra intr-o noua etapa de relaxare a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, romanii vor avea libertatea de a iesi la terase, de a merge la.

(webPR) elefantFest incepe astazi. Aproape 50 de evenimente vor avea loc in cele 5 zile de targ

Elefant. ro a dat startul astazi la elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania, conform numarului de vizitatori asteptati online si de edituri participante. Evenimentul va dura pana duminica, 31 mai, inclusiv, si va gazdui standurile digitale a 40 de edituri din Romania, dar si un stand de carte in limba straina cu peste 600. 000 de titluri de la case internationale de renume.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )