Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, nu poate vota la alegerile parlamentare 2020

Antena3 Antena3,
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, nu poate vota la alegerile parlamentare 2020

Noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, nu poate vota la alegerile parlamentare din 2020 pentru ca nu are cetatenie romana. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare 2020. Dominic Fritz, dupa inchiderea urnelor: Trebuie sa privim realitatea in ochi

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, considera ca prezenta scazuta de la alegerile parlamentare este o palma pentru intreaga clasa politica veche.

Alegeri parlamentare 2020. Legea care il impiedica pe Dominic Fritz sa voteze pentru Camera Deputatilor si Senat

Legea care reglementeaza alegerea senatorilor si deputatilor nu ii permite primarului Timisoarei, Dominic Fritz, sa voteze la alegerile parlamentare din 2020. Potrivit legii, la alegerile generale pot vota doar cetatenii romani, iar Dominic Fritz nu are inca cetatenie romana.

Cum vor putea vota la alegerile parlamentare cei 35.000 de bucuresteni aflati in carantina sau izolare: Precizarile lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a facut vineri o serie de precizari cu privire la modul in care bucurestenii aflati in carantina sau izolare vor putea vota, duminica, la alegerile parlamentare.

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Care este motivul

Ion Iliescu a anuntat ca nu va vota la alegerile parlamentare 2020. Iar motivul pentru care fostul presedinte nu-si exercita dreptul la vot a fost explicat chiar de catre sotia lui, Nina.

Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare 2020. Ghidul complet al alegatorului

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot in cele peste 18. 000 de sectii organizate in tara, pentru a alege senatorii si deputatii pentru urmatorii patru ani. Scrutinul va avea loc, la fel ca alegerile locale din septembrie, in conditii speciale, in contextul pandemiei de COVID-19. La alegerile parlamentare 2020 se poate vota in alta localitate doar cu viza de flotant sau daca aceasta se afla in acelasi judet. Potrivit unei decizii a Guvernului, cei din localitatile aflate in carantina vor putea merge la vot fara a avea nevoie de declaratie pe propria raspundere. Romanii aflati in carantina sau in izolare vor putea vota prin intermediul urnei mobile.

ANP: Peste 5.600 de detinuti si-au exprimat intentia de a vota la alegerile parlamentare

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis, vineri, ca,5. 663 de persoane private de libertate au solicitat sa participe la alegerile parlamentaredin 6 decembrie, dintr-un.

Campania electorala, la final: Pentru prima oara, alegerile parlamentare se desfasoara in contextul carantinarii unor localitati Romanii din diaspora incep sa voteze astazi

Campania electorala pentru alegerile parlamentare, desfasurata in conditii exceptionale din cauza pandemiei de coronavirus, mai mult in mediul online, a ajuns la final, romanii fiind asteptati duminica, 6 decembrie, pentru a-si exprima optiunea politica de care va depinde formarea unei majoritati parlamentare si a viitorului guvern. Romanii din diaspora vor putea vota pe parcursul a doua zile, sambata si duminica. Avand in vedere diferenta de fus orar, romanii din Noua Zeelanda vor fi primii care vor merge la urne incepand chiar de vineri, ora 20. 00, ora Romaniei.

Monica Pop, mesaj dur inainte de alegeri. Ce sustine ca se poate intampla dupa parlamentare

In ultimul timp, medicul Monica Pop a avut mai multe declaratii dure la adresa autoritatilor in privinta masurilor luate in contextul pandemiei. Acum, inainte de alegerile parlamentare, aceasta revine cu un nou mesaj. Vom avea un Craciun online. Monica Pop, mesaj inainte de alegerile parlamentare 2020: Ar fi trebuit amanate. Numarul va creste, lucru care .

Sectii de votare la alegerile parlamentare 2020. Cum descoperi sectia ta de votare

Maine, duminica, 6 decembrie 2020 vor avea loc alegerile parlamentare. in concordanta cu domiciliul sau resedinta, alegatorii pot sa voteze la sectia de votare in cadrul careia sunt arondati. Iata cum afli sectiile de votare laalegerile parlamentare 2020. Sectii de votare la alegerile parlamentare 2020 Odata cu implinirea varstei de 18 ani, cetatenii romani care .

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )