Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primarul Timisoarei sustine ca a fost indus in eroare de propriul guvern. Robu nu mai inchide terasele dupa ora 23.00

Adevărul Adevărul,
Primarul Timisoarei sustine ca a fost indus in eroare de propriul guvern. Robu nu mai inchide terasele dupa ora 23.00

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca a fost indus in eroare de textele emise de Guvern, la nivel national. Edilul arata ca era doar o recomandare de a inchide terasele dupa ora 23. 00, in timp ce, initial, a crezut ca este obligatie. Astfel, Robu a dat inapoi si terasele din Timisoara nu se mai inchid la ora 23. continuă pe Adevărul

Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, suparat pe decizia privind limitarea programului la terase: Am fost indus in eroare!

Am constatat ca am fost indus in eroare, de la nivel national doar propunandu-se asta, nu dispunandu-se, a reactionat pe Facebook primarul Timisoarei, Nicolae Robu, referitor la decizia de limitare pana la ora 23. 00 a programului de functionare a teraselor.

Terasele nu se mai inchid la ora 23.00 in Timisoara. Robu: Am fost indus in eroare de Guvern

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a luat decizia de a nu mai inchide terasele la ora 23. 00 si asta pentru ca, sustine edilul, a fost indus in eroare de textele emise de Guvern, la nivel national. Robu sustine ca textele vorbesc doar despre o recomandare de a inchide terasele dupa ora 23. 00, in timp ce, initial, a crezut ca este obligatie.

Primarul Timisoarei cere revocarea ordinului privind inchiderea teraselor mai devreme

Timisoara inchide terasele mai devreme. din greseala. E ceea ce sustine primarul Timisoarei, dupa ce Comitetul local pentru situatii de urgenta a decis ca si orasul de pe Bega sa inchida terasele dupa ora 23:00. Edilul Nicolae Robu spune ca, de fapt, s-a pacalit. Ar fi crezut ca regula e impusa la nivel national si ca n-are decat sa se conformeze. insa ulterior ar fi aflat ca doar opt judete sunt pe lista pe care Timisoara nu era si acum cere sa se revina asupra ordinului, informeaza Digi24.

Primarul Timisoarei a scurtat inutil programul teraselor. Spune ca a fost indus in eroare

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a decis, duminica seara, eliminarea oblig.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )