Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primarul unei localitati carantinate, acuzatii grave la adresa lui Arafat. Cate cazuri COVID-19 sunt, de fapt, acolo! Vom da statul in judecata!

Antena3 Antena3,
Primarul unei localitati carantinate, acuzatii grave la adresa lui Arafat. Cate cazuri COVID-19 sunt, de fapt, acolo! Vom da statul in judecata!

Primarul localitatii Balilesti, una dintre cele doua comune din judetul Arges care au fost puse vineri sub carantina, a declarat la Antena 3 ca va da statul in judecata dupa aceasta decizie a autoritatilor, pe care o considera neintemeiata. continuă pe Antena3

Monica Pop, acuzatii grave la adresa lui Nelu Tataru: Ajungem sa internam oameni care se imbolnavesc acolo

Unul dintre cei mai renumiti medici oftalmologi, Monica Pop, a rabufnit dupa ce a auzit explicatiile ministrului Nelu Tataru cu privire la rata de eroare a testelor COVID-19. Nu ar fi mai normal sa ii testam de doua ori in loc sa ii diagnosticam cu un test? Monica Pop este unul dintre cadrele medicale care .

Peluza Catalin Haldan, acuzatii grave la adresa celor de la Voluntari: Zeci de jucatori sunt contaminati cu COVID-19 Cum a reactionat clubul

Peluza Catalin Haldan sustine, printr-un comunicatpostat pe Facebook, ca grupareaFC Voluntari a ascuns cazurile de infectare cu noul coronavirus din club.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )