Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMELE 10 LUNI: Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut cu aproape 21%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE 10 LUNI: Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut cu aproape 21%

Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele 10 luni ale acestui an a scazut cu aproape 21% fata de perioada similara din 2018, ajungand la 11. 871, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC). continuă pe Ziarul Bursa

Consumul de peste pe piata HoReCa din Bucuresti a crescut cu circa 10% in primele zece luni din 2019

Consumul de peste din restaurantele bucurestene a crescut cu aproape 10%, in cele trei trimestre din 2019, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, potrivit reprezentantilor BistroMar. Pe fondul acestei majorari de ansamblu, vanzarile inregistrate de restaurant au fost mai mari cu 30% pe perioada verii, fata de intervalul similar din 2018. Cresterea include atat vanzarile de produse gatite si servite in incinta restaurantului sau in regim take away la pachet), cat si cele de produs crud, din pescaria care face parte din BistroMar. in prezent, nisa restaurantelor din capitala care servesc in principal peste si fructe de mare este foarte mica, avand o pondere de doar 1 - 2%, din total, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

INS: Cresterea economica a fost de doar 3% in primele noua luni. Ce sector ne-a tras in jos

INS a reconfirmat avansul economiei romanesti de numai 3%, anuntat in noiembrie, fata de 5,5% pe cat si-a bazat Guvernul Dancila bugetul pe acest an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )