Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primele 10.000 de doze de vaccin impotriva COVID intra vineri in tara, prin Vama Nadlac 2 Vaccinarea incepe pe 27 decembrie in 10 spitale de boli infectioase

Adevărul Adevărul,
Primele 10.000 de doze de vaccin impotriva COVID intra vineri in tara, prin Vama Nadlac 2 Vaccinarea incepe pe 27 decembrie in 10 spitale de boli infectioase

Grupul de Comunicarea Strategica CGS) a transmis ca primele 10. 000 de doze de vaccin impotriva coronavirusului vor intra in tara vineri, pe la Vama Nadlac 2, judetul Arad, iar sambata vor ajunge la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, desemnat Centru national de stocare a vaccinurilor impotriva COVID-19. continuă pe Adevărul

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 ajung in tara pe la Vama Nadlac 2, vineri, la ora 12.00 Cand vor ajunge la spitale si cand va avea loc prima vaccinare

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 ajung in tara pe la Vama Nadlac 2, vineri, in ziua de Craciun, in jurul orei 12. 00, anunta Grupul de Comunicare Strategica GCS), potrivit Mediafax. Este momentul cand marcam inceputul Zilelor Europene ale Vaccinarii in Romania, arata comunicatul.

Spania va primi saptamanal 350.000 de doze de vaccin impotriva COVID-19

Spania va primi 350. 000 de doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Pfizer-BioNTech pe saptamana, incepand de sambata, in total un numar de aproape 4,6 milioane de doze urmand sa fie livrate tarii in urmatoarele 12 saptamani, a declarat miercuri ministrul sanatatii, Salvador Illa, relateaza Reuters.

Spania va primi primi 350.000 de doze de vaccin impotriva COVID-19 pe saptamana

Spania va primi 350. 000 de doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Pfizer-BioNTech pe saptamana, incepand de sambata, in total un numar de aproape 4,6 milioane de doze urmand sa fie livrate tarii in urmatoarele 12 saptamani, a declarat miercuri ministrul sanatatii, Salvador Illa.

BioNTech asigura ca poate oferi un nou vaccin impotriva Covid-19 in sase saptamani, in cazul unei mutatii a virusului

CompaniaBioNTech, care a realizat alaturidePfizer primul vaccin impotriva COVID-19 autorizat in lume, este capabila din punct de vedere tehnic sa furnizeze un nou vaccinin sase.

Prima transa de vaccin anti-COVID ajunge vineri in Romania. Transportul rutier va intra in tara prin Vama Nadlac si va fi escortat pana la Bucuresti

Noul ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat ca vineri va sosi in Romania prima transa de vaccin anti-COVID, alocata tarii noastre. Dozele vor sosi cu un transport rutier prin Vama Nadlac din judetul Arad. Transportul va ajunge la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino din Bucuresti in data de 26 decembrie.

Prima transa de vaccin anti-COVID-19, de 10.000 de doze, urmeaza sa ajunga in Romania in 26 decembrie

Prima transa de vaccin impotriva COVID-19, de 10. 000 de doze, urmeaza sa ajunga in Romania in 26 decembrie. Comitetul care coordoneaza vaccinarea a avut, marti, o intalnire pentru a analiza stadiul pregatirii pentru inceperea efectiva a campaniei de imunizare.

Serbia si Elvetia au primit primele doze de vaccin anti-COVID-19

Primele loturi din vaccinul anti covid Pfizer-BioNTech au foste livrat marti Serbiei si Elvetiei, un.

Canada a aprobat al doilea vaccin anti-COVID, cel dezvoltat de compania Moderna

Statul canadian a aprobat al doilea vaccin anti-COVID, cel dezvoltat de compania Moderna, a anuntat Ministerul Sanatatii. Astfel, s-a dat liber livrarii a aproximativ 168. 000 de doze pana la finalul anului,.

Prima declaratie a lui Joe Biden dupa ce s-a vaccinat in direct impotriva Covid

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-a vaccinat impotriva COVID-19, cuprima doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer. Momentul a fost transmis in direct la televiziunipentru a cre.

Prima transa de vaccin anti - Covid ajunge in Romania chiar in ziua de Craciun

Prima transa de vaccin anti - Covid alocata Romaniei va ajunge vineri, 25 decembrie, in Vama Nadlac,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )