Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primele declaratii ale baietilor salvati din Thailanda. Cand vor fi copiii EXTERNATI

B1 B1,
Primele declaratii ale baietilor salvati din Thailanda. Cand vor fi copiii EXTERNATI

Cei doisprezece baieti care au fost salvati dupa 17 zile petrecute intr-o pestera inundata in Thailanda vor fi externati saptamana viitoare, joi. Potrivit medicilor, desi unii dintre ei au fost diagnosti. continuă pe B1

Primele imagini cu copiii salvati din pestera din Thailanda (VIDEO)

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publicamiercuri. Baietii, dar si antrenorul lor de fotbal sunt internati in.

VIDEO Primele imagini video cu baietii salvati din pestera inundata din Thailanda i arata pe copii slabiti, dar facnd cu mna

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publica miercuri. Videoul ii arata pe baieti pe paturile de spital si vizibil slabiti si sub influenta sedativelor, dar gasesc puterea sa isi fluture mainile in semn de salut, relateaza Reuters si AFP.

CM 2018: Paul Pogba a dedicat victoria Frantei cu Belgia copiilor salvati din pestera din Thailanda

Internationalul francez Paul Pogba le-a dedicat victoria din semifinalele Cupei Mondale, scor 1-0 cu Belgia, copiilor salvati din pestera din Thailanda.

Primele declaratii ale creatorului de moda Razvan Ciobanu, dupa ce a fost audiat pentru detinere de droguri

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a facut o precizare pe contul de Facebook in legatura cu faptul ca a fost audiat joi, la DIICOT Ploiesti, intr-un dosar de consum si de trafic de droguri.

Motivul pentru care antrenorul de fotbal i-a dus pe cei 12 copii in pestera din Thailanda, unde au ramas blocati

Timp de 17 zile, 12 baieti din Thailanda, cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani, au stat blocati intr-o pestera inundata din nordul tarii. Au intrat acolo condusi de antrenorul lor de fotbal, un tanar ?.

Operatiunea de salvare a celor 12 copii si a antrenorului lor, blocati intr-o pestera din Thailanda, va fi transformata intr-un film

Dupa operatiunea de salvare a celor 12 copii si a antrenorului lor, blocati intr-o pesetera din Thailanda, mai multi producatori de film si-au exprimat intentia de a scrie scenarii si de a realiza filme.

Medicul australian care a iesit ultimul din pestera din Thailanda. Cum a ajuns dintr-un simplu turist unul dintre oamenii de baza ai operatiunii de salvare

Cand cei 12 copii au ramas blocati in pestera inundata din Thailanda, medicul anestezist Richard Harris, din Australia, si-a abandonat vacanta si s-a oferit sa ajute echipele de salvare. Acesta a stat timp de trei zile in pestera alaturi de baieti, pentru a avea grija de sanatatea lor. Sub indicatiile lui, cei mai slabiti copii au fost scosi primii din pestera, relateaza BBC.

Primele declaratii in dosarul de trafic de droguri. Oreste Teodorescu: Am sunat chiar eu la DIICOT

Designerul Razvan Ciobanu si femeia de afaceri Raluca Badulescu, au fost primele persoane mondene care au dat declaratii in calitate de martori, joi, la sediul DIICOT Ploiesti, intr-un dosar de trafic de.

VIDEO Operatiunea pe care lumea nu o va uita niciodata. Imagini din timpul misiunii de salvare a celor 12 baieti, captivi n pestera din Thailanda

Trupele speciale care au coordonat operatiunea de salvare a celor 12 baieti si a antrenorului lor, captivi intr-o pestera din Thailanda, au prezentat un film al misiunii, pe care l-au intitulat Operatiunea pe care lumea nu o va uita niciodata.

Le-a spus prietenilor ca nu se simte bine si a plecat din club. Cand colegele sale s-au intors in camera, au ramas fara cuvinte. Fata se afla in baie...

A plecat din club, spunandu-le colegilor ca nu se simte bine. Dar ce a urmat a fost de-a dreptul socant. Ellie Campbell, 18 ani, studia psihologia la Universitatea Canterbury Christ Church. impreuna cu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )