Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primele imagini cu copiii salvati din pestera din Thailanda (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini cu copiii salvati din pestera din Thailanda (VIDEO)

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publicamiercuri. Baietii, dar si antrenorul lor de fotbal sunt internati in. continuă pe B1

Succes total pentru salvatorii din Thailanda! Cei 12 copii si antrenorul lor au fost SALVATI din pestera inundata (VIDEO)

Succes pentru salvatori in pestera din Thailanda. Cei 12 copii si antrenorul lor au fost scosi teferi din grota unde se aflau captivi de mai bine de doua saptamani. Operatiunea de salvare a acestora a incepu.

inca trei baieti, salvati din pestera inundata din Thailanda

Alti trei baieti au fost evacuati marti de salvatori din pestera inundata din Thailanda. Doi membri ai grupului de jucatori de fotbal mai trebuie sa fie salvati. Pana acum au fost scosi din grota.

VIDEO Primele imagini video cu baietii salvati din pestera inundata din Thailanda i arata pe copii slabiti, dar facnd cu mna

Prima inregistrare video cu tinerii fotbalisti salvati dupa 17 zile din pestera inundata din Thailanda a fost facuta publica miercuri. Videoul ii arata pe baieti pe paturile de spital si vizibil slabiti si sub influenta sedativelor, dar gasesc puterea sa isi fluture mainile in semn de salut, relateaza Reuters si AFP.

CM 2018: Paul Pogba a dedicat victoria Frantei cu Belgia copiilor salvati din pestera din Thailanda

Internationalul francez Paul Pogba le-a dedicat victoria din semifinalele Cupei Mondale, scor 1-0 cu Belgia, copiilor salvati din pestera din Thailanda.

Cum au fost salvati cei patru copii scosi duminica din pestera din Thailanda - INFOGRAFIE

Patru copii din cei 12 blocati din 23 iunie, alaturi de antrenorul lor de fotbal, intr-o pestera din Thailanda au fost salvati duminica, dupa ce au fost nevoiti sa parcurga un kilometru pe sub apa.

Operatiune DRAMATICA! Continua SALVAREA copiilor ramasi captivi in PESTERA din Thailanda (VIDEO, FOTO)

Opt copii au fost scosi pana acum din pestera din Thailanda, unde micutii erau captivi de mai bine de doua saptamani. Actiunea a fost demarata duminica. Fiecare dintre copii este escortat de doi.

VIDEO Primele imagini de la aducerea la suprafata a doi dintre copiii blocati in pestera in Thailanda

Doi dintre cei 12 copii blocati intr-o pestera din Thailanda alaturi de antrenorul lor de fotbal au fost aduti la suprafata de echipele de interventie, dupa ore bune de la startul misiunii de salvare.

Cel putin patru dintre copiii blocati in pestera in Thailanda au fost salvati

Cel putin patru dintre cei 12 baieti blocati, alaturi de antrenorul lor de fotbal, de doua saptamani, intr-o pestera in Thailanda au fost scosi la suprafata. Exista informatii neconfirmate oficial ca alti doi copii ar fi fost salvati.

Doi dintre copiii blocati in pestera din Thailanda au fost salvati

Doi baieti au fost salvati in siguranta din pestera din Thailanda. Scafandrii ii ghideaza pe cei doi 12 baieti si pe antrenorul lor prin intuneric si prin pasajele inundate. Ei sunt scosi pe rand, in.

Salvare ca-n filme in Thailanda! Echipamentele au cedat imediat dupa ce ultimul copil a fost scos din pestera

Salvarea copiilor prizonieri in pesterea din Thailanda a tinut cu sufletul la gura intreg mapamondul. Scafandrii thailandezi, ajutati de specialisti internationali, au reusit marti sa-i scoata la suprafat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )