Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele declaratii ale criminalului din Timis: O icoana m-a scos afara din casa si m-o facut sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul si am spart capul unei femei

Antena3 Antena3,
Primele declaratii ale criminalului din Timis: O icoana m-a scos afara din casa si m-o facut sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul si am spart capul unei femei

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Acesta le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita. continuă pe Antena3

VIDEO Marturia socanta a criminalului din Faget: O icoana m-a scos din casa si m-a facut sa am o forta inumana

Ionel Boldea, barbatul din Faget acuzat ca a omorat un barbat si a ranit alte cinci persoane, o femeie fiind in coma, a declarat imediat dupa ce a fost capturat ca faptele sale au fost determinate de o icoana care l-a scos din casa la sase dimineata.

Tanarul din Timis care a ucis un barbat si a ranit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus politistilor in momentul capturarii

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu criminalul din Timis. Barbatul a fost surprins de camerele de luat vederi de la un magazin din localitatea Temeresti. Pe imagini se vede cum Ionel Boldea loveste cu pumnii in usa.

Unde a fost prins soferul din Timis. Primele cuvinte pe care le-a rostit dupa ce politistii au pus mana pe el

Ionel Boldea, atacatorul din Timis care a ucis un barbat si a ranit alte 5 persoane, a fost prins de politisti, in noaptea de miercuri spre joi. Acesta are 33 de ani si a ingrozit cu faptele sale orasul Faget, in cursul zilei de ieri, 3 iulie 2019. Tanarul a fost dus imediat la audieri, .

Doua dintre victimele criminalului din Faget, parintii fostei iubite Barbatul consumase trei tipuri de droguri

Autorul crimei din Faget, Ionel Boldea, ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care si cocaina, inainte de atacuri. Apropiatii acestuia sustin ca tanarul ii cunostea pe cei doi soti pe care i-a batut in parc, ei fiind parintii fostei iubite.

Primele decizii ale Vioricai Dancila ca sef PSD: Robert Negoita, suspendat sase luni din partid, Serban Nicolae nu mai e lider de grup la Senat

Robert Negoita va fi suspendat din PSD pentru sase luni, iar Serban Nicolae nu va mai fi liderul senatorilor social-democrati. Deciziile au fost luate, miercuri seara, in sedinta informala a Comitetului Executiv, sub comanda Vioricai Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic .

Business report: Starea finantelor tarii: Proasta. Economia nu poate plati in ritmul in care statul consuma; Nu se investeste in plan local, pentru a nu exploda deficitul general; Primele detalii ale celui mai mare proiect imobiliar gandit de Ion Tiriac

Autostrada de Centura Bucuresti Sud: turcii de la Alsim Alarko vor face doua din cele trei loturi. Turcii de la Alsim Alarko vor construi si lotul 1 din Autostrada de Centura. Masina de colectie versiunea limitata Dacia Duster Black Collector. Atunci cand spunem masina de colectie ne referim la exoticele fabricate intr-un numar limitat de exemplare.

VIDEO Suspectul cautat de politistii din Timis, surprins in imagini imediat dupa crima din Faget

Suspectul crimei produse miercuri dimineata a fost surprins in imagini imediat dupa ce i-a atacat pe cei doi soti in localitatea Faget din judetul Timis, relateaza Mediafax. Aproximativ 200 de politisti sunt mobilizati pentru prinderea lui, fiind instituite filtre in patru judete.

Patru cladiri ale Facebook din California, evacuate de urgenta: Doua persoane ar fi fost expuse la o substanta toxica

Patru cladiri ale sediului Facebook din California au fost evacuate, in conditiile in care doua persoane ar fi fost expuse la o substanta toxica, dupa primirea unui pachet suspect, potrivit B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )