Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primele declaratii ale lui Vlad Filat dupa ce a iesit din inchisoare

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale lui Vlad Filat dupa ce a iesit din inchisoare

Ex-premierul Vlad Filat a declarat ca primul lucru pe care il va face dupa ce a fost eliberat conditionat inainte de termen isi va vizita parintii. continuă pe Adevărul

Ex-premierul Vlad Filat, eliberat din inchisoare inainte de termen

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova Vlad Filat a fost eliberat din inchisoare inainte de termen marti, 3 decembrie, dupa ce a petrecut doar patru ani in detentie din cei noua ani la care a fost condamnat, in iunie 2016, pentru abuz in serviciu si corupere pasiva.

Maia Sandu: Justitia lui Igor Dodon l-a eliberat pe Vlad Filat din inchisoare. Guvernul pe care l-am condus nu are nimic in comun cu acest caz

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca Guvernul pe care l-a condus nu a intreprins nicio actiune ce ar fi contribuit la eliberarea inainte de termen a ex-premierului Vlad Filat. Maia Sandu afirma ca in spatele eliberarii din inchisoare a lui Vlad Filat ar sta Igor Dodon, care ar dori in asa fel sa discrediteze Blocul ACUM.

VIDEO Ministrul Justitiei, despre eliberarea lui Vlad Filat: Apar semne ca exista elemente de ilegalitate cu privire la incheierea pronunatata de instanta

Ministrul Justitiei, Fadei Nagacevschi, s-a declarat surprins ca dansul nu a fost informat despre existenta unui dosar in instanta, prin care s-a solicitat ca fostul premier Vlad Filat sa fie eliberat inainte de termen, dar si ca nici opinia publica nu a stiut ca pe 3 decembrie se va examina un astfel de dosar. Nagacevschi a dat de inteles ca eliberarea lui Vlad Filat ar fi fost influentata de Guvernul condus de Maia Sandu.

Vlad Filat a fost eliberat la solicitarea penitenciarului si a avocatilor

La patru ani de la retinere, fostul premier Vlad Filat a fost eliberat conditionat, inainte de termen, prin decizia Judecatoriei Chisinau, sediul Ciocana, care a admis demersul penitenciarului si partial demersul avocatilor, transmite IPN.

Alexandru Slusari: Nu sunt de acord cu decizia privind eliberarea lui Vlad Filat inainte de termen

Vicepresedintele Parlamentului, deputatul PPDA Alexandru Slusari, spune ca nu este de acord cu hotararea instantei de a-l elibera inainte de termen din inchisoare pe fostul premier Vlad Filat.

Ce spune Viorel Morari despre eliberarea lui Vlad Filat

Procuratura Anticoruptie nu este parte la procesul de examinare a demersului de eliberare conditionata inainte de termen. Legea nu prevede acest lucru, la fel cum nu prevede nici dreptul procurorilor de a contesta decizia. Declaratiile au fost facute de catre seful PA, Viorel Morari, solicitat de IPN sa comenteze eliberarea din detentie astazi, 3 decembrie, a fostului premier Vlad Filat.

Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Cu cine se afla in masina. Nasa lui de cununie a facut primele declaratii

Cornel Gales a murit intr-un accident rutier in Spania. Vaduvul Ilenei Ciuculete se mai afla cu doua persoane in masina in momentul in care s-a produs tragedia si nu ar fi purtat centura de siguranta. Informatiile au fost oferite de nasa lui de cununie, Doina Belu. Cornel Gales a murit intr-un accident auto. Nasa lui .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )