Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Ministrul Justitiei, despre eliberarea lui Vlad Filat: Apar semne ca exista elemente de ilegalitate cu privire la incheierea pronunatata de instanta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Justitiei, despre eliberarea lui Vlad Filat: Apar semne ca exista elemente de ilegalitate cu privire la incheierea pronunatata de instanta

Ministrul Justitiei, Fadei Nagacevschi, s-a declarat surprins ca dansul nu a fost informat despre existenta unui dosar in instanta, prin care s-a solicitat ca fostul premier Vlad Filat sa fie eliberat inainte de termen, dar si ca nici opinia publica nu a stiut ca pe 3 decembrie se va examina un astfel de dosar. Nagacevschi a dat de inteles ca eliberarea lui Vlad Filat ar fi fost influentata de Guvernul condus de Maia Sandu. continuă pe Adevărul

Ce spune Viorel Morari despre eliberarea lui Vlad Filat

Procuratura Anticoruptie nu este parte la procesul de examinare a demersului de eliberare conditionata inainte de termen. Legea nu prevede acest lucru, la fel cum nu prevede nici dreptul procurorilor de a contesta decizia. Declaratiile au fost facute de catre seful PA, Viorel Morari, solicitat de IPN sa comenteze eliberarea din detentie astazi, 3 decembrie, a fostului premier Vlad Filat.

Alexandru Slusari: Nu sunt de acord cu decizia privind eliberarea lui Vlad Filat inainte de termen

Vicepresedintele Parlamentului, deputatul PPDA Alexandru Slusari, spune ca nu este de acord cu hotararea instantei de a-l elibera inainte de termen din inchisoare pe fostul premier Vlad Filat.

Maia Sandu: Justitia lui Igor Dodon l-a eliberat pe Vlad Filat din inchisoare. Guvernul pe care l-am condus nu are nimic in comun cu acest caz

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca Guvernul pe care l-a condus nu a intreprins nicio actiune ce ar fi contribuit la eliberarea inainte de termen a ex-premierului Vlad Filat. Maia Sandu afirma ca in spatele eliberarii din inchisoare a lui Vlad Filat ar sta Igor Dodon, care ar dori in asa fel sa discrediteze Blocul ACUM.

Vlad Filat a fost eliberat la solicitarea penitenciarului si a avocatilor

La patru ani de la retinere, fostul premier Vlad Filat a fost eliberat conditionat, inainte de termen, prin decizia Judecatoriei Chisinau, sediul Ciocana, care a admis demersul penitenciarului si partial demersul avocatilor, transmite IPN.

Primele declaratii ale lui Vlad Filat dupa ce a iesit din inchisoare

Ex-premierul Vlad Filat a declarat ca primul lucru pe care il va face dupa ce a fost eliberat conditionat inainte de termen isi va vizita parintii.

Ex-premierul Vlad Filat, eliberat din inchisoare inainte de termen

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova Vlad Filat a fost eliberat din inchisoare inainte de termen marti, 3 decembrie, dupa ce a petrecut doar patru ani in detentie din cei noua ani la care a fost condamnat, in iunie 2016, pentru abuz in serviciu si corupere pasiva.

Ministrul Justitiei merge la CEDO in cautare de solutii pentru eliminarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca se va deplasa in curand la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru a se intalni cu presedintele CEDO si a-i explica situatia din Romania in legatura cu cresterea infractionalitatii, pentru a vorbi despre imbunatatirea conditiilor din penitenciare si despre alte planuri ale Guvernului in domeniul Justitiei.

Ministrul Justitiei vrea o intalnire cu presedintele CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni, ca va stabili in aceasta saptamana o intalnire cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului, pentru a discuta despre planurile Guvernului in domeniul Justitiei si despre situatia infractionalitatii in acest moment, potrivit Agerpres.

Ministrul Justitiei: Lucrurile se indreapta catre o lege pentru abrogarea recursului compensatoriu Voi merge la CEDO sa informez ca nu mai putem tolera starea de nesiguranta

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, dupa ce proiectul privind abrogarea legii recursului compensatoriu a fost adoptat de Comisia Juridica a Camerei, ca lucrurile se indreapta catre o lege adoptata de Parlament in acest sens. El a spus ca va merge sa informeze CEDO ca aceasta masura a fost luata pentru ca nu mai putea fi tolerata starea de nesiguranta.

Ministrul Justitiei: Vom merge la CEDO sa explicam care este situatia in Romania Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca va merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru a explica situatia din Justitie. Anuntul lui Predoiu vine dupa ce Guvernul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )