Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele declaratii ale procurorilor in cazul lui Razvan Ciobanu. Moartea a fost violenta si s-a produs prin anemie acuta

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale procurorilor in cazul lui Razvan Ciobanu. Moartea a fost violenta si s-a produs prin anemie acuta

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au facut miercuri, 1 mai, primele declaratii cu privire la accidentul rutier in care Razvan ciobanu a murit. continuă pe Adevărul

S-au aflat primele informatii din cadrul autopsiei lui Razvan Ciobanu

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata.

Primele analize indica droguri in sangele lui Razvan Ciobanu

Testul rapid indica prezenta de droguri in sangele lui Razvan Ciobanu, care a murit luni intr-un accident rutier produs in Constanta, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Testul final va evidentia daca acest lucru se confirma sau nu.

Politia Constanta exclude varianta sinuciderii in cazul lui Razvan Ciobanu: Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia

Politia Constanta a facut primele precizari oficiale din ancheta privind moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu. Acestia arata ipoteza sinuciderii este exclusa, iar Ciobanu se afla singur in masina la.

SAPTAMANA LUMINATA. Ce se intampla cu oamenii care mor in aceasta perioada? Este si cazul lui Razvan Ciobanu care a murit in a doua zi de Pasti

Razvan Ciobanu s-a stins din viata in a doua zi de Paste si in Lunea Luminata, prima zi din Saptamana Luminata. Potrivit religiei, sespune ca.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Tatal lui Razvan Ciobanu, primele declaratii despre accident. Cum a fost gasit trupul designerului

Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un accident de masina, intre localitatile Navodari si Sacele. Razvan Ciobanu a rulat cu autoturismul aproape un kilometru in afara soselei, a declarat.

Fostul partener al lui Razvan Ciobanu, primele declaratii dupa moartea acestuia: E cumplit. Am vorbit cu el chiar ieri

Fostul partener de viata al designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto, a declarat ca ultima data a vorbit cu el la telefon in urma cu doar o zi si stia ca se afla la festivalul Sunwaves.

Noi detalii socante in cazul tragediei lui Razvan Ciobanu. Ce au putut face localnicii imediat dupa accident

Razvan Ciobanu nu s-a sinucis, anunta Politia Constanta. Primele investigatii de la locul accidentului rutier in care si-a pierdut viata creatorul de moda exclud aceasta varianta. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, mai multi oameni din Sacele, judetul Constanta, ar fi mers la fata locului si ar fi furat mai multe obiecte din autoturismul [] .

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau in sange!

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata.

Surse: Razvan Ciobanu era drogat cand a murit! Primele rezultate de la autopsie

Rezultatele rapide ale autopsiei au aratat ca designerul Razvan Ciobanu era drogat in momentul in care a avut loc accidentul. Informatiile ar putea sa fie dezmintite la testele finale, care vor iesi in trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )