Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tatal lui Razvan Ciobanu, primele declaratii despre accident. Cum a fost gasit trupul designerului

Antena3 Antena3,
Tatal lui Razvan Ciobanu, primele declaratii despre accident. Cum a fost gasit trupul designerului

Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un accident de masina, intre localitatile Navodari si Sacele. Razvan Ciobanu a rulat cu autoturismul aproape un kilometru in afara soselei, a declarat. continuă pe Antena3

Fostul partener al lui Razvan Ciobanu, primele declaratii dupa moartea acestuia: E cumplit. Am vorbit cu el chiar ieri

Fostul partener de viata al designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto, a declarat ca ultima data a vorbit cu el la telefon in urma cu doar o zi si stia ca se afla la festivalul Sunwaves.

Vedetele il plang pe Razvan Ciobanu. Teo Trandafir, despre creatorul de moda: Gandul meu se indreapta catre mama lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit in a doua zi de Pasti intr-un accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu si Teo Trandafir au fost primele vedete care au comentat tragedia.

Vedetele il plang pe Razvan Ciobanu. Teo Trandafir: Gandul meu se indreapta catre mama lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit in a doua zi de Pasti intr-un accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu si Teo Trandafir au fost primele vedete care au comentat tragedia.

Ultima postare a designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un accident rutier care s-a produs in a doua zi de Paste. Ultimul mesaj public al designerului a fost transmis in urma cu o saptamana.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau in sange!

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Designerul vestimentar Razvan Ciobanu a murit, in a doua zi de Pasti, intr-un cumplit accident rutier. Iata unde a avut loc si care a fost ultima sa postare pe social media.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina [VIDEO]

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina pe care o conducea a lovit mai multi copaci, transmite News. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni dimineata a avut loc un grav accident rutier la iesirea din localitatea Sacele spre Navodari. Un [] .

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

A murit Razvan Ciobanu! Creatorul de moda a avut un accident de masina

A murit Razvan Ciobanu! Creatorul de moda a avut un accident de masina. Cititi mai multe pe spynews. ro.

UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )