Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primele declaratii oferite de Ana Bogdan, dupa victoria importanta in duelul FedCup, dintre Romania si Rusia

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii oferite de Ana Bogdan, dupa victoria importanta in duelul FedCup, dintre Romania si Rusia

Reusita Anei Bogdan din meciul cu Veronika Kudermetova este cea prin care Romania a egalat Rusia, 1-1, in confruntarea de la FedCup. continuă pe Adevărul

Kirk Douglas a murit la varsta de 103 ani. Primele declaratii ale lui Michael Douglas dupa decesul tatalui sau

Kirk Douglas a fost unul dintre cei mai reprezentativi actori ai epocii de aur de la Hollywood. in urma cu cateva ore insa, s-a stins din viata la fabuloasa varsta de 103 ani. Varsta lui Kirk Douglas a devenit un subiect fascinant in ultimii ani, in contextul in care actorul depasise pragul psihologic de 100 .

Romania vs Rusia 1-1 Ana Bogdan, prima victorie in FedCup (6-3, 6-7, 6-1 cu Veronika Kudermetova)

Ana Bogdan 90 WTA) a obtinut prima victorie in FedCup si adus astfel primul punct pentru Romania in confruntarea cu Rusia, din Grupa Mondiala a competitiei. Cu un serviciu aflat la cote inalte, Ana i-a creat multe probleme rusoaicei Veronika Kudermetova 38 WTA), care a comis nu mai putin de 61 de erori nefortate. A fost 6-3, 6-75), 6-1 pentru Bogdan, dupa o lupta de doua ore 13 de minute. Romania si Rusia se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi de intreceri.

Romania si Rusia sunt la egalitate, dupa prima zi de Fed Cup. Ana Bogdan a invins-o pe Veronika Kudermetova si le-a adus tricolorelor primul punct

Selectionatele feminine de tenis din Romania si Rusia sunt la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a etapei din Grupa Mondiala de Fed Cup. Daca Gabi Ruse a cedat rapid, in doua seturi, Ana Bogdan a castigat cu gr.

Victorie, Ana Bogdan! Victorie, Romania! Jucatoarea readuce speranta, egaland in duelul cu Rusia, dupa un meci incredibil

Ana Bogdan a adus, vineri, zambetele pe chipurile spectatorilor romani, aflati in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, acolo unde si-au incurajat tara in lupta cu Rusia. Jucatoarea a reusit sa egaleze scorul general, care a devenit 1-1.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Ana Bogdan aduce punctul de 1-1 cu Rusia la Fed Cup

Romania si Rusia au incheiat la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate vineri in meciul de la Cluj-Napoca.

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Orban isi apara mandatul dupa victoria Motiunii

Premierul demis Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa votul din Parlament, precizand ca Guvernul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )