Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de . continuă pe Playtech

Orban: Propunerea de premier a PNL sunt eu. Obiectivul liberalilor e de a face posibile alegerile anticipate (VIDEO)

UPDATE: Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni cu presedintele tarii, ca i-a prezentat lui Klaus Iohannis decizia liberalilor de a sustine intrunirea conditiilor.

Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier

Anunt de ultima ora. Remus Pricopie este propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier. Victor Ponta si Marcel Ciolacu au facut primele declaratii in acest sens. Iata cine este Remus Pricopie. Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier Din declaratiile liderilor PSD si Pro Romania, Remus Pricopie .

Propunere surprinzatoare facuta de PSD pentru postul de premier. Ce a anuntat Marcel Ciolacu

In aceasta miercuri se voteaza motiunea de cenzura, pe care PSD, alaturi de UDMR, a initiat-o in scopul inlaturarii actualului Guvern Orban. Ziua de o deosebita importanta aduce reactii neasteptate din partea oamenilor politici de la noi. Marcel Ciolacu a facut o propunere surprinzatoare pentru postul de premier, dupa ce acest loc va ramane, in .

Un intelectual de stanga contra lui Ludovic Orban. Cine poate fi urmatorul premier

Victoria motiunii de cenzura care a fost aprobata, ieri, in plenul Parlamentului inseamna caderea Ex.

LUDOVIC ORBAN: Am stabilit ca delegatia sa transmita presedintelui sustinerea pentru obiectivul de convocare a alegerilor anticipate

Premierul demis Ludovic Orban spune ca PNL il va propune ca prim-ministru tot pe el, conform deciziei Consiliului National al formatiunii.

Guvernul anunta ca va face stocuri de materiale pentru prevenirea infectarilor cu coronavirus: La rezervele statului nu am gasit nimic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, marti, Guvernul va adopta un act normativ care sa permita realizarea stocurilor necesare prevenirii infectarilor cu coronavirus, caci la rezervele statului nu am gasit.

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului.

Rares Bogdan: PNL il va propune premier tot pe Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca PNL il va propune ca premier tot pe Ludovic Orban.

Orban: Parlamentarii PNL nu vor vota urmatoarele doua guverne. Obiectivul nostru sunt anticipatele Ce spune despre varianta ca PSD sa voteze Guvernul Orban la a doua propunere

Obiectivul PNL si al presedintelui Klaus Iohannis este clar sa determine declansarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali nu vor vota urmatoarele doua propuneri de premier, pentru ca Parlamentul sa fie dizolvat, a declarat premierul demis Ludovic Orban, la Digi 24. intrebat ce se va intampla daca PSD va face majoritate si va vota Guvernul PNL la a doua propunere a presedintelui, Orban a raspuns: Cum sa votezi un guvern pe care l-ai demis? isi asuma toate riscurile.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )