Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele doamne ale Americii. Care a fost cea mai eleganta?

ADPM ADPM,
Primele doamne ale Americii. Care a fost cea mai eleganta?

Primele Doamne ale Americii au fost tot timpul admirate de public si s-au aflat in atentia presei de pretutindeni. Va invitam astazi la o retrospectiva a celor mai elegante Prime Doamne din istorie. continuă pe ADPM

Mesajul emotionant transmis de TIBI USERIU, inainte de finalul YUKON ARCTIC. Care este cea mai mare spaima a sportivului

Tibi Useriu a reusit sa transmita primul mesaj pentru toti cei care l-au sustinut in tot acest timp in cursa extrema Yukon Arctic. intr-un clip publicat pe pagina de Via Transilvania, Tibi Useriu a.

Un deputat moldovean confirma ca oligarhul Vladimir Plahotniuc se afla in Statele Unite ale Americii

Oligarhul Vladimir Plahotniuc se afla in Statele Unite ale Americii, potrivit deputatului Partidului Democrat din Moldova Andrian Candu, fost presedinte al Parlamentului. in ceea ce priveste declarat.

Kirk Douglas a murit la varsta de 103 ani. Primele declaratii ale lui Michael Douglas dupa decesul tatalui sau

Kirk Douglas a fost unul dintre cei mai reprezentativi actori ai epocii de aur de la Hollywood. in urma cu cateva ore insa, s-a stins din viata la fabuloasa varsta de 103 ani. Varsta lui Kirk Douglas a devenit un subiect fascinant in ultimii ani, in contextul in care actorul depasise pragul psihologic de 100 .

Cea mai mare firma de avocatura din Japonia urmareste o serie de acorduri convenabile cu UE dupa Brexit

Nishimura Asahi a devenit prima dintre cele patru mari firme de avocatura ale Japoniei, care ar urma sa-si deschida birouri in Europa, iar ea a preferat Farnkfurtul in detrimentul Londrei, avand in vedere ca firmele japoneze se reorganizeaza in vederea Brexitului, asteptandu-se la o crestere a tranzactiilor din UE in domeniu.

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Cea mai lejera forma de a declansa anticipate ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze

Presedintele interimar, Marcel Ciolacu, considera ca cea mai buna forma pentru declantarea anticipatelor ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze, subliniind ca premierul trebuie sa isi dea demisia in cazul in care CCR ar spune ca asumarea pe buget a declansat un conflict constitutional.

Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus. Familia este socata

Un bebelus a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce mama sa l-a nascut. Mama lui a fost diagnosticata cu coronavirus, dar nu stie cum a luat contactul cu virusul. Familia sa este in stare de soc. in ce stare se afla bebelusul! Cine este cea mai tanara victima infectata cu coronavirus? Un bebelus nascut pe .

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius a fost inregistrata pe Varful Iezer

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in cursul noptii de miercuri spre joi pe Varful Iezer din Muntii Pietrosul Rodnei, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca.

Cea mai ieftina masina scoasa la licitatie de ANAF, in ianuarie. Cum o poti cumpara

ANAF Agentia Nationala de Administratie Fiscala a publicat lista cu masinile confiscate in urma executarilor silite. Autoturismele sunt vandute de Administratia Judeteana a Finantelor Publice din mai multe judete din tara, prin licitatie publica. Afla si tu care a fost pretul celui mai ieftin autovehicul scos la vanzare de ANAF in prima luna .

CEA MAI BUNA LUNA DE DUPA IULIE 2008 Tranzactii record in ianuarie, la Dubai Gold and Commodities Exchange

Tranzactiile futures cu aur derulate luna trecuta la Dubai Gold and Commodities Exchange DGCX) au crescut cu 66,25% ca volum, fata de decembrie 2019, respectiv cu 515% raportat la ianuarie 2019, conform agentiei de stiri WAM, care mentioneaza ca ianuarie 2020 a fost, pentru aceasta piata de marfuri, cea mai buna luna din iulie 2008 pana in prezent.

Cea mai scazuta temperatura din acest an: Minus 32 de grade Celsius in judetul Maramures

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in cursul noptii de miercuri spre joi pe Varful Iezer din Muntii Pietrosul Rodnei, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca, citat de Agerpres.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )