Libnet.ro
UNICEF

08:01

Cea mai mare firma de avocatura din Japonia urmareste o serie de acorduri convenabile cu UE dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare firma de avocatura din Japonia urmareste o serie de acorduri convenabile cu UE dupa Brexit

Nishimura Asahi a devenit prima dintre cele patru mari firme de avocatura ale Japoniei, care ar urma sa-si deschida birouri in Europa, iar ea a preferat Farnkfurtul in detrimentul Londrei, avand in vedere ca firmele japoneze se reorganizeaza in vederea Brexitului, asteptandu-se la o crestere a tranzactiilor din UE in domeniu. continuă pe Hotnews

DUPA MAREA BRITANIE Romania - a doua cea mai mare piata pentru Revolut

Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019 Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca Romania devine a doua cea mai mare piata pentru Revolut, dupa Marea Britanie, ocupand pozitia secunda si in topul pietelor cu cea mai rapida crestere si fiind urmata de Franta, Polonia si Irlanda.

VIDEO Cea mai mare ratare fotbalistica din 2020: Un jucator australian a ajuns de rasul internetului

Sunt anumite faze in fotbal despre care se spune ca e mai greu sa ratezi spatiul portii decat sa inscrii. Australianul Craig Goodwin de la Al-Wahda Arabia Saudita) tocmai a reusit o astfel de performanta.

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune.

Romanilor le place Dubai. Cati au calatorit in regiune

In anul 2019, au calatorit 82. 820 de turisti romani in Dubai. Aceasta cifra indica o crestere cu 12% fata de anul 2018 si situeaza tara pe loc fruntas in Europa de Est. Astfel, Romania devine tara cu cea mai mare crestere din regiunea estica.

Euroins, cel mai mare asigurator RCA din tara, amendat cu 100.000 de lei pentru nereguli la efectuarea despagubirilor

Conducerea ASF a decis joi sanctionarea Euroins, cel mai mare asigurator RCA, cu amenda in valoare de 100. 000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale la instrumentarea dosarelor de dauna, a anuntat joi autoritatea de supraveghere. Decizia vine dupa ce luna trecuta Confederatia transportatorilor auto COTAR) a amenintat cu organizarea unui protest de amploare pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii legii la plata despagubirilor de catre Euroins pe piata RCA.

Faze tari: Cea mai mare carte din lume lucrata manual are 1.4 tone si e legata in pielea a 13 vaci; Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viata unei tinere. Sunt binecuvantata

Bancher platit cu milioane de euro, dat afara pentru ca fura mancare de la cantina. Filiala londoneza a celei mai mari si profitabile companii de servicii financiare din. N-au intrerupt partida de sex nici in masina politiei. Australianul Anthony Carrio, de 26 de ani, si britanica Jasmine Nelly, tot de 26 de ani, au fost prinsi de politie facand.

Rafael Nadal a deschis cea mai mare academie de tenis din Orientul Mijlociu

Numarul 2 mondial Rafael Nadal a inaugurat o academie de tenis in Kuweit.

Cod galben de vant puternic, ploi si ulterior ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si precipitatii, in vestul, nord-vestul, centrul tarii si in Moldova, incepand de marti de la ora 13. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

VIDEO Handbal feminin: Cristina Neagu si Marta Batinovic, nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor

Cristina Neagu CSM Bucuresti), Marta Batinovic SCM Ramnicu Valcea) si Ana Gros Brest Bretagne Handball) au fost nominalizate la titlul de cea mai buna jucatoare a etapei din Liga Campionilor la handbal feminin, in sondajul realizat pe pagina de Facebook a competitiei.

Financial report Banca Frantei limiteaza gradul de indatorare la 33%. La 75 de ani dupa Yalta, marea dezordine mondiala. Succesul economic este necesar politicii conservatoare (Viktor Orban)

Les Echos: Imobiliare: in ciuda tuturor alertelor, bancile au imprumutat 258 miliarde de euro in 2019 * La 75 de ani dupa Yalta, marea dezordine mondiala. * Financial Times: Cea mai mare firma de avocatura din Japonia urmareste o serie de acorduri convenabile cu UE dupa Brexit * MTI: Succesul economic este o conditie necesara politicii conservatoare Viktor Orban) * Stiri pe scurt: Alegerile care pandesc Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )