Libnet.ro
UNICEF

13:45

Primele doua echipe eliminate de la Asia Express. Ce se va intampla la Antena 1

Playtech Playtech,
Primele doua echipe eliminate de la Asia Express. Ce se va intampla la Antena 1

Emisiunea Asia Express este difuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Primele doua echipe eliminate de la Asia Express Cei de la Click au aflat care sunt primele doua . continuă pe Playtech

Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express a avut loc sambatat, la Antena 1. Concurentii s-au luptat pentru imunitate, iar una dintre echipe urmeaza sa fie eliminata. Duminica, proba de imunitate a fost.

A inceput aventura Asia Express! Cocurentii, pusi intr-o situatie extrema din primele minute! Mirosul a fost cel mai greu de suportat...(VIDEO GALERIE FOTO)

Sambata, 15 februarie, a inceput Asia Express, realaity show de aventura prezentat la Antena 1. Noua echipe au plecat in Filipine unde se vor lupta pentru marele premiu.

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are cu ce sa ii dea pe spate pe concurentii Asia Express. Surprinsa in timp ce dansa provocator

Cantareata Nico si fiica sa, Alexandra Matei, isi testeaza limitele la Asia Express sezonul 3, de la Antena 1. Pana acum, cele doua par sa fie incurcate numai de lasarea noptii, cand sunt nevoite sa isi caute cazare. Cea care a dorit sa participe la show a fost fiica artistei, care a mai avut o .

Cine este Alexandra Matei, concurenta la Asia Express. Nico si fiica ei vor face echipa in cadrul show-ului

Al treilea sezon al aventurii Asia Express a inceput sa fie difuzata de Antena 1. Concurentii au pornit intr-o calatorie uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua tari, Filipine si.

Sorin Bontea si Razvan Fodor, aventura vietii la Asia Express: Frigarui din sange, frigarui cu capete de gaina sau cu ghiare de pui

Celebra emisiune Asia Express si-a facut debutul la Antena 1, in weekend, cu un nou sezon incendiar al treilea). Concurentii au pornit intr-o aventura uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua.

Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie. Drumul comorilor, anevoios pentru concurenti

Emisiunea Asia Express estedifuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie in urma unor editii pline .

Momente DIFICILE la Asia Express! Conditiile grele de trai le-au adus mari probleme concurentilor. 30 de ore de nesomn... (VIDEO)

Cele 9 echipe participante la Asia Express au avut viata grea de-a lungul competitiei. Caldura nu a fost singura problema pe care au avut-o concurentii. Conditiile grele de cazare, lipsa somnului si.

Asia Express Drumul Comorilor, debut in forta: cati romani au vazut prima editie din noul sezon al show-ului

Antena 1 a fost lider detasat de audienta pe toate categoriile de public cu prima editie din noul sezon al reality show-ului Asia Express Drumul Comorilor.

Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia Express. Ce echipa este favorita publicului

In urma unor editii pline de suspans, Alex Abagiu si Radu Vladut au reusit sa castige prima amuleta din cadrul concursului Asia Express. Cum a reusit echipa formata din cele doua vedete sa ajunga la un asa rezultat si care a fost reactia lor? Alex Abagiu si Radu Vladut au castigat prima amuleta la Asia .

Inimile telespectatorilor Asia Express au fost cucerite de veselia molipsitoare a Mariei Buza si Liei Bugnar (GALERIE FOTO-VIDEO))

Maria Buza si Lia Bugnar au pornit in aventura Asia Express. Cele doua actrite sunt cele mai bune prietene si au fost extrem de incantate de propunerea de a participaimpreuna la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )