Libnet.ro
UNICEF

10:15

Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie. Drumul comorilor, anevoios pentru concurenti

Playtech Playtech,
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie. Drumul comorilor, anevoios pentru concurenti

Emisiunea Asia Express estedifuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Asia Express Live Stream Online pe Antena 1 Editia de marti, 18 februarie in urma unor editii pline . continuă pe Playtech

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 18 februarie

Rasturnare extraordinara de situatie la Survivor Romania Pentru prima oara, doi Razboinici au fost trimisi spre eliminare. Dupa o luna de cand se afla in jungla dominicana pentru a dovedi ca sunt adevarati supravietuitori, Razboinicii au pierdut consecutiv doua meciuri de eliminare, fiind nevoiti sa nominalizeze doi membrii importanti ai echipei. Emisiunea Survivor Romania de .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de sambata 15 februarie Marti seara, la Survivor Romania, s-a disputat .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

Primele doua echipe eliminate de la Asia Express. Ce se va intampla la Antena 1

Emisiunea Asia Express este difuzata pe micile ecrane in Romania incepand cu luna februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerabdatori sa isi vada favoritii porniti in aventura din sezonul 3. Primele doua echipe eliminate de la Asia Express Cei de la Click au aflat care sunt primele doua .

Alexandra Matei, fiica lui Nico, are cu ce sa ii dea pe spate pe concurentii Asia Express. Surprinsa in timp ce dansa provocator

Cantareata Nico si fiica sa, Alexandra Matei, isi testeaza limitele la Asia Express sezonul 3, de la Antena 1. Pana acum, cele doua par sa fie incurcate numai de lasarea noptii, cand sunt nevoite sa isi caute cazare. Cea care a dorit sa participe la show a fost fiica artistei, care a mai avut o .

Cand vor avea loc primele eliminari de la Asia Express! Vezi care ar putea fi prima echipa eliminata

Premiera celui de-al treilea sezon Asia Express a avut loc sambatat, la Antena 1. Concurentii s-au luptat pentru imunitate, iar una dintre echipe urmeaza sa fie eliminata. Duminica, proba de imunitate a fost.

Cine este Alexandra Matei, concurenta la Asia Express. Nico si fiica ei vor face echipa in cadrul show-ului

Al treilea sezon al aventurii Asia Express a inceput sa fie difuzata de Antena 1. Concurentii au pornit intr-o calatorie uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua tari, Filipine si.

Sorin Bontea si Razvan Fodor, aventura vietii la Asia Express: Frigarui din sange, frigarui cu capete de gaina sau cu ghiare de pui

Celebra emisiune Asia Express si-a facut debutul la Antena 1, in weekend, cu un nou sezon incendiar al treilea). Concurentii au pornit intr-o aventura uluitoare, ce se va desfasura pe teritoriile a doua.

Asia Express Drumul Comorilor, debut in forta: cati romani au vazut prima editie din noul sezon al show-ului

Antena 1 a fost lider detasat de audienta pe toate categoriile de public cu prima editie din noul sezon al reality show-ului Asia Express Drumul Comorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )