Libnet.ro
UNICEF

18:00

IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut cu 27%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a scazut cu 27%

Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele doua luni din 2020 a scazut cu 27,13% fata de perioada similara din 2019, ajungand la 2. 216, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Romania a inregistrat un deficit comercial de 2,6 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) al Romaniei a crescut cu 170,8 milioane de euro in primele doua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2019, pana la aproape 2,6 miliarde de euro, arata datele Institutului National de Statistica INS), publicate joi.

Digisport: Afacerea care prospera in Italia pe timp de pandemie. Crestere neasteptata in primele trei luni din 2020

Paradoxal, in timp ce economia intra in criza evidenta, exista un business care infloreste chiar in timpul pandemiei. in primele trei luni din 2020, in Italia s-au vandut 200. 000 de biciclete pentru indoor.

Asociatia Delta Dunarii: 98% dintre hotelurile si pensiunile din Delta vor intra in insolventa in cel mult doua luni, daca Guvernul nu le sprijina

Asociatia de Management al Destinatiei Turistice Delta Dunarii AMDTDD) sustine ca 98% dintre hotelurile si pensiunile din Delta vor intra in insolventa, in cel mult doua luni, daca Guvernul nu le sprijina acum.

Numarul femeilor care au contractat coronavirus, mai mare decat al barbatilor

Numarul femeilor care au contractat coronavirus este mai mare decat al barbatilor; insa in cazul dec.

ANALIZA INSP: Numarul femeilor care au contractat coronavirus, mai mare decat al barbatilor

Numarul femeilor care au contractat coronavirus este mai mare decat al barbatilor; insa in cazul deceselor raportul se inverseaza, 41,1 % din cazurile de imbolnavire sunt contact al unor persoane venite din strainatate, ponderea cazurilor de import este 11,6%, 16. 3% din totalul cazurilor confirmate au fost inregistrate in randul personalului sanitar, releva o analiza a Institutului National de Sanatate Publica.

Ordonanta militara 8 din 2020. Ce prevede cea mai lunga ordonanta militara de pana acum

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost emisa o noua ordonanta miitara, respectiv ordonanta cu numarul 8 din 2020, care prevede noi masuri luate de Guvern in contextul pandemiei de coronavirus.

Politistii cauta un barbat dat disparut. A fost vazut ultima data acum aproape doua luni

Politistii galateni cauta un barbat, de 57 de ani, care a plecat de acasa si nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informatii care sa conduca la gasirea acestuia sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca stocurile de echipamente acopera necesarul pentru una-doua luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a deeclarat in debutul sedintei de Guvern ca stocurile Unifarm si echipamentele sanitare pe care Romania le va primi in urmatoarele doua zile vor acoperi necesarul.

Tataru estimeaza ca stocurile de echipamente acopera necesarul pentru una-doua luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca stocurile Unifarm si echipamentele sanitare pe care R.

IN IANUARIE 2020: Numarul de salariati a crescut usor in Capitala

Numarul salariatilor din Capitala a ajuns, la finele lunii ianuarie 2020, la 1. 047 persoane, in crestere cu 496 persoane 0,4%) fata de luna precedenta, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )