Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Radierile de firme au scazut cu aproape 26%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Radierile de firme au scazut cu aproape 26%

Numarul firmelor radiate a scazut in primele doua luni din 2020 cu 25,82%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, ajungand la 10. 052, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Ministerul Dezvoltarii a virat peste 134 de milioane de euro beneficiarilor programelor europene

Ministerul Dezvoltarii anunta ca a virat, in primele trei luni ale acestui an, peste 134 de milioane de euro catre beneficiarii programelor europene.

Reincepe fotbalul in Germania: pentru doua luni si fara spectatori!

Cluburile din primele doua ligi germane de fotbal au planuit reluarea sezonului 20192020 la inceput.

Familia copilului de un an si doua luni venit cu parintii din Anglia, teste pozitive pentru noul coronavirus. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 11 in Olt

Alte trei cazuri de Covid-19 au fost confirmate in judetul Olt. Toate trei sunt membri ai familiei copilului de un an si doua luni transferat la un spital din Bucuresti.

Ordonanta militara 7 din 2020. Document oficial

Ordonanta militara 7 din 2020 a fost adoptata, astazi, 4 aprilie 2020, iar masurile aflate in documentul oficial au fost anuntate de ministrul de Interne Marcel Vela, in cadrul unei conferinte de presa.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat au sustinut o declaratie de presa la sediul MAI. Echipa Ministerului de Interne a prezentat masurile din noua Ordonanta Militara 7.

Tenis feminin: Editia din 2020 a BRD Bucharest Open a fost anulata

Turneul feminin de tenis BRD Bucharest Open, programat in perioada 13-19 iulie la Arenele BNR din Ca.

Administratorii de pensii private: Activele din Pilonul II au scazut in medie cu 6,7% in primul trimestru

Activele fondurilor de pensii private Pilon II au scazut in medie cu 6,7% in primele trei luni ale acestui an, in oglinda cu evolutia economiei globale, insa administratorii sustin ca nu este vorba despre pierderi propriu-zise, ci despre deprecieri temporare, care nu ii afecteaza pe viitorii pensionari.

Doua cluburi din Bundesliga si-au reluat antrenamentele

Echipele Eintracht Frankfurt si Bayern Munchen au revenit la pregatire in plina criza provocata de coronavirus.

Kobe Bryant va fi introdus in Hall of Fame alaturi de alte doua legende din NBA

Regretatul Kobe Bryant, plecat dintre noi intr-un mod tragic la inceputul acestui an, va fi introdus in Hall of Fame-ul NBA alaturi de alti doi jucatori de top.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )