Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primele doua vaccinuri impotriva noului coronavirus ar putea fi disponibile pentru americani inainte de Craciun

B1 B1,
Primele doua vaccinuri impotriva noului coronavirus ar putea fi disponibile pentru americani inainte de Craciun

Primele doua vaccinuri impotriva noului coronavirus ar putea fi disponibile pentru americani inainte de Craciun, a declarat luni secretarul pentru sanatate, Alex Azar, dupa ce Moderna Inc a devenit al doilea. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii sustine ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Coronavirus: Doua vaccinuri anti-coronavirus ar putea fi disponibile in SUA inainte de Craciun

Doua vaccinuri anti-coronavirus ar putea fi disponibile in SUA inainte de Craciun, declara secretarul american al sanatatii, Alex Azar, potrivit Mediafax.

Rusia a inceput sa-si vaccineze populatia cu vaccinul Sputnik V impotriva noului coronavirus

Primul lot de vaccin rus Sputnik V impotriva covid-19 de uz civil a fost livrat Spitalului Domodedovo, in sudul Moscovei, care a anuntat luni ca a inceput sa vaccineze populatia locala, intr-o campnaie de vaccinare, de saptamana trecuta, relateaza Reuters.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Coronavirus in lume: OMS spune ca 60-70% din populatie trebuie imunizata Nou bilant record in Ucraina

Aproximativ 60-70% din populatie trebuie sa fie imunizata impotriva noului coronavirus pentru a reduce infectiile, spune directoarea Departamentului de vaccinuri din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Katherine OBrian, in timp ce bilantul oficial al persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 in lume a trecut de 62 de milioane, iar cel al deceselor Covid-19 se apropie de 1,5 milioane. 48 Franta relaxeaza restrictiile dupa ce numarul de contaminari a scazut15. 30 Companiile farmaceutice vor sa foloseasca socul pentru a lupta cu coronavirusul15. 16 Japonia: 2. 100 de sinucideri in octombrie14. 41 Anglia: Peste 2,5 milioane de persoane vor primi gratuit vitamina D.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )