Libnet.ro
UNICEF

19:45

Primele echipe eliminate din Liga Campionilor dupa faza grupelor

Online Sport Online Sport,
Primele echipe eliminate din Liga Campionilor dupa faza grupelor

In urma rezultatelor inregistrate, marti seara, cunoastem deja primele echipe care nu mai au nicio sansa la calificarea in optimile de finala dupa faza grupelor in Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

Banii din Liga Campionilor: UEFA imparte cluburilor 1,95 miliarde de euro!

Liga Campionilor este cea mai urmarita competitie sportiva a Europei, iar banii pe care ii ofera UEFA participantelor sunt din ce in ce mai multi. Operatorul digital de pariuri si cazinou Betanova prezinta, intr-un infografic, sumele impartite de UEFA catre cluburi.

SOC in lumea fotbalului: Miliardarul rus care detine una dintre cele mai tari echipe din Liga Campionilor a fost ARESTAT pentru CORUPTIE! (FOTO)

Cutremur in lumea fotbalului!Proprietarul rus al clubului AS Monaco, Dimitry Rybolovlev, a fost retinut marti de politia din Principat. El este acuzat de acte de coruptie, trafic de influenta si.

Rezultatele serii de marti in Liga Campionilor

Vedeti mai jos rezultatele complete inregistrate, marti seara, in meciurile din Liga Campionilor.

Programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor. Doua partide arbitrate de romani

Vedeti mai jos care sunt meciurile de miercuri seara in Liga Campionilor, etapa a 5-a din faza grupelor.

CSM Bucuresti, a doua infrangere in Liga Campionilor la handbal feminin, 26-31 cu Vipers

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa duminica, pe teren propriu, de formatia norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 16-11), si cade pe locul 2 in grupa D a Ligii Campionilor dupa patru etape.

Revine Liga Campionilor! Programul meciurilor si clasamentele la zi

Liga Campionilor, cea mai importanta competitie europeana intercluburi, revine astazi si maine cu partidele rundei a patra.

ONRC: 58.669 de firme au fost radiate in primele noua luni din 2018, numar in scadere cu 1,55%

Numarul firmelor radiate a scazut, in primele noua luni din 2018, cu 1,55%, comparativ cu perioada similara din 2017, ajungand la 58. 669, conform statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), informeaza Agerpres .

Programul meciurilor de marti in Liga Campionilor

Etapa a 4-a din faza grupelor Ligii Campionilor programeaza, marti seara, primele opt meciuri.

Inter - Barcelona, scor 1-1 si Napoli - PSG, scor 1-1, in Liga Campionilor. Rezultatele din partidele care au avut loc marti

Doua scoruri de 1-1 s-au inregistrat in meciurile serii de marti din etapa a IV-a a Ligii Campionilor, Inter Milano - FC Barcelona si Napoli - PSG. FC Barcelona trece de faza grupelor pentru a XV-a oara la rand, calificandu-se in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Liga Campionilor: Atletico Madrid vs Borussia Dortmund, Napoli vs PSG si Inter vs Barcelona, meciurile serii (Programul televizarilor)

Marti au loc primele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Atletico Madrid va primi vizita celor de la Borussia Dortmund, dupa ce in tur nemtii i-au provocat cea mai dura infrangere lui Diego Simeone pe banca madrilenilor 4-0). in alte partide ale serii, PSG va incerca sa urce pe unul din primele doua pozitii ale grupei in deplasarea de la Napoli, in timp ce FC Barcelona va merge in Italia pentru a juca impotriva Interului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )