Libnet.ro
UNICEF

23:15

PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

B1 B1,
PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

Jandarmeria vine cu explicatii dupa violentele care au avut loc, vineri seaa, la protestul din Piata Victoriei. intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dimineata, reprezentantii. continuă pe B1

Acuzatii INCENDIARE dupa interventia in forta a JANDARMERIEI: Gaze lacrimogene date la ordinul lui DRAGNEA

Senatorul PNL Alina Gorghiu lanseaa acuzatii grave la adresa Guvernului dupa interventia in forta a jandarmeriei, precizand ca banii penetru investitii au fost bagati in tunuri cu apa, gaze lacrimogene,.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

Florin Calinescu, despre explicatiile Jandarmeriei privind interventia din Piata Victoriei: Liviulica, nu pun botul. Ai mainile patate cu sange de roman

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu si-a aratat dezaprobarea fata de justificarile oferite de Jandarmerie privind interventia din Piata Victoriei, in urma careia 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

ARME DE FOC ale Jandarmeriei, furate de protestatari

Doua pistoale de 9 mm au fost furate de cativa protestatari de la Jandarmerie. Niste persoane au spart geamurile unui magazin din Piata Victoriei. Angajatii s-au baricadat si au sunat la Politie. Agentii au.

Avertismentul Jandarmeriei, dupa protestul de vineri

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat ca si sambata exista posibilitatea aparitiei unor persoane agresive in Piata Victoriei si a facut un apel la manifestanti sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )