Libnet.ro
UNICEF

09:45

Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier. Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma luni ca cetateanul olandez,. continuă pe Antena3

Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii! Detaliu terifiant

O fetita de 11 ani din satul Gura Sutii, Dambovita, a disparut vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Copila a fost gasita moarta, cu urme de violenta pe corp, duminica, pe un camp. Un cetatean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu masina barbatului. Noi imagini cu masina cetateanului olandez suspectat ca a .

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

IGPR: Cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a murit intr-un accident rutier

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier, au declarat oficiali din Politia Romana.

Detalii noi in cazul fetitei ucise in Dambovita. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o

Noi detalii in cazul fetitei de 11 ani ucise in Dambovita, vineri dupa-amiaza, in drumul de la scoala spre casa. Prima imagine cu cetateanul olandez suspectat ca a omorat-o. Ce a spus barbatul imediat dupa ce a scapat de copila? UPDATE: Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru lipsire de .

Politia cere mandat de arestare pe numele cetateanului olandez, abia la o zi dupa ce a anuntat ca l-a identificat pe principalul suspect. Eficienta autoritatilor, pusa din nou sub semnul intrebarii

Politia il pune sub urmarire penala si cere mandat de arestare pe numele cetateanului olandez, care este suspectat ca ar fi violat-o si ucis-o pe fata de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii.

Prima reactie a Ambasadei Olandei legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei are o prima reactie legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, caz in care principalul suspect este un cetatean olandez. Reprezentanta diplomatica la Bucuresti spune ca Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct.

Cazul Dambovita. Fifor a gasit vinovatul de uciderea fetitei de 11 ani!

Secretarul gneral al PSD, Mihai Fifor, a gasit vionvatul pentru uciderea fetitei de 11 ani din Dimbo.

Mihai Fifor il face responsabil pe Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Gura Sutii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor, caruia in 12 septembrie i-a expirat mandatul de ministru interimar la Interne, il face responsabil pe presedintele Klaus Iohannis pentru uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita. El sustine ca in timp ce o alta fetita a fost victima unei crime oribile, Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii.

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a facut partenera lui Adrian Alexandrov, inainte de a ajunge la biserica

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au parte azi de mari emotii. Cu toate ca cei doi isi faceau griji ca micuta nu va putea fi crestinata in Romania, din cauza problemelor mamei cu legea, planurile au mers intocmai cum si-au dorit. Iata primele imagini de la eveniment! Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea .

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )