Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primele imagini de la accidentul din Cluj, unde un tanar drogat si-a omorat iubita - FOTO

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la accidentul din Cluj, unde un tanar drogat si-a omorat iubita - FOTO

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia o tanara a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,. continuă pe Antena3

Detaliul socant despre accidentul din Cluj, in care o tanara de 20 de ani si-a pierdut viata dupa ce soferul s-a urcat drogat la volan

Un detaliu socant a iesit la iveala in urma cumplitului accident din judetul Cluj, in care o tanara de 20 de ani, Gabriela, si-a pierdut viata. Se pare ca masina de lux pe care prietenul sau o.

Ea este studenta din Cluj, care a murit in accidentul provocat de prietenul ei

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia iubita lui a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

O profesoara din Cluj, reclamata ca a predat elevilor de clasa a III-a o lectie n care a folosit cuvntul foot

Ancheta neobisnuita in cazul unei profesoare de limba engleza din Cluj. Aceasta a fost reclamata ca a folosit cuvantul foot cand a predat elevilor de clasa a III-a lectia despre partile corpului. Si pentru ca oo se pronunta u in limba engleza, mama unui elev a reclamat-o ca foloseste cuvinte obscene.

Tragedie in Cluj. Un barbat drogat a provocat un accident de ciruclatie: o persoana a murit pe loc

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia o tanara a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

Tanara ucisa intr-un accident rutier din Cluj era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava

O tanara in varsta de 20 ani, din Suceava, a murit in noaptea de duminica spre luni intr-un groaznic accident petrecut la Cluj Napoca. La volanul unui Mercedes, bolid de lux, era un tanar de 19 ani, din.

Profesoara de engleza, din Cluj, cercetata disciplinar pentru ca a predat cuvantul foot (laba piciorului).Comentariile sunt pe masura

Caz halucinant la Cluj-Napoca. O profesoara de limba engleza, cu peste 17 ani vechime in sistem, este anchetata pentru ca a explicat copiilor din clasa a 3-a cum se pronunta cuvantul foot picior, laba.

Administratorul adapostului din Prejmer, unde au fost gasite mai multe cadavre de cini, audiat de politisti

Administratorul adapostului din Prejmer, judetul Basov, unde au fost gasite mai multe cadavre de caini, a fost identificat, duminica seara, de politistii brasoveni, care l-au dus la audieri, informeaza Mediafax.

Bilantul exploziei din Mexic, unde hotii au spart o conducta pentru a fura benzina - 73 de morti si 74 de raniti

Bilantul exploziei din Mexic a ajuns la cel putin 73 de morti si 74 de raniti, potrivit autoritatilor, citate de Reuters. Deflagratia s-a produs dupa ce o conducta de benzina a fost sparta de hoti, iar sute de oameni incercau sa fure incarce combusibil in galeti si bidoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )