Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primele imagini cu bombardamentul lansat de SUA si aliatii sai in Siria

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu bombardamentul lansat de SUA si aliatii sai in Siria

Statele Unite, Marea Britanie si Franta au bombardat, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei. Miscarea celor trei state vine in semn de raspuns la. continuă pe Antena3

VIDEO Primele imagini cu obiectivele din Siria atacate de aliatii occidentali

Un portal apropiat Kremlinului a difuzat primele imagini cu consecintele atacului desfasurat in cursul noptii de Statele Unite, Marea Britanie si Franta impotriva unor obiective apartinand regimului lui Bashar al-Assad.

Primele imagini de la biserica, la botezul fiicei lui si a Gabrielei Cristea! Cine si-a facut aparitia

Primele imagini din biserica unde Bella Victoria Margot va fi botezata au ajuns! in ele, se pot observa decoratiunile roz, care se potrivesc cu rochita fiicei cuplului cel iubit. Vezi imaginile.

SUA si aliatii sai au atacat mai multe tinte din Siria

Statele Unite, Marea Britanie si Franta au bombardat, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei. Miscarea celor trei state vine in semn de raspuns la.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

Primele imagini cu presedintele sirian Bashar al-Assad, dupa atacul Statelor Unite (VIDEO)

Presedintia Siriei a postat pe internet un clip cu liderul Bashar al-Assad sosind la lucru, in dimineata in care Statele Unite, Marea Britanie si Franta au lansat un atac coordonat asupra mai multor puncte.

Apel la ONU, dupa ce Donald Trump a avertizat ca rachetele SUA vor lovi Siria: Situatia scapa de sub CONTROL

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a cerut miercuri membrilor permanenti ai Consiliului de Securitate sa evite scaparea de sub control a situatiei din Siria, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )