Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Primele imagini cu obiectivele din Siria atacate de aliatii occidentali

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primele imagini cu obiectivele din Siria atacate de aliatii occidentali

Un portal apropiat Kremlinului a difuzat primele imagini cu consecintele atacului desfasurat in cursul noptii de Statele Unite, Marea Britanie si Franta impotriva unor obiective apartinand regimului lui Bashar al-Assad. continuă pe Adevărul

IMAGINI APOCALIPTICE cu cladirile atacate de americani iN SIRIA! Rachetele au RAS totul in cale(VIDEO)

Au fost difuzate primele imagini cu rezultatele atacului desfasurat in cursul noptii de Statele Unite, Marea Britanie si Franta impotriva unor obiective apartinand regimului lui Bashar al-Assad. in imaginile.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

SUA si Rusia nu ajung la un acord privind raspunsul la atacul chimic din Siria

Rusia si aliatii occidentali nu au reusit sa ajunga la un compromis privind un raspuns international la atacul chimic din Siria in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, informeaza The Guardian.

Primele imagini de la biserica, la botezul fiicei lui si a ! Cine si-a facut aparitia

Primele imagini din biserica unde Bella Victoria Margot va fi botezata au ajuns! in ele, se pot observa decoratiunile roz, care se potrivesc cu rochita fiicei cuplului cel iubit. Vezi imaginile.

VIDEO Theresa May, despre atacul din Siria: Nu putem permite ca folosirea armelor chimice sa devina un lucru normal

In urma cu cateva ore, in urma unui apel cu presedintele Frantei, premierul Regatului Unit, Theresa May a declarat ca Marea Britanie se va alatura Statelor Unite si Frantei intr-un atac strategic asupra mai multor depozite chimice din Siria, scrie The Guardian.

Marturiile unui reporter, martor al atacului din Siria: Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene

Un reporter al postului CBS, martor al atacului din Siria, a descris atmosfera traita acolo. Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene. Umaream conferinta de.

Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Rusia nu si-a folosit sistemele de aparare antiaeriana din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalatii ale regimului de la Damasc, a transmis sambata Ministerul Apararii de la.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )