Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primele imagini de la capturarea criminalului din Prahova, care a decapitat-o pe tanara de 17 ani

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la capturarea criminalului din Prahova, care a decapitat-o pe tanara de 17 ani

Criminalul din Prahova, care a decapitat-o pe iubita lui, oadolescentade 17 ani, a fost prins, potrivitIPJ. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Acesta ar fi. continuă pe Antena3

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

Surse: Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

Criminalul din Prahova, care a decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

Primele imagini de la locul crimei din Prahova, unde a fost decapitata adolescenta de 17 ani. Autoritatile sunt inca pe urmele criminalului

Antena 3 prezinta in exclusivitate imagini din Prahova, de la locul crimei adolescentei de 17 ani. Tanara a fost decapitata de iubitul ei, un barbat de 29 de ani, cu care locuia. Criminalul este inca in.

Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Criminalul din Prahova a fost prins de catre autoritati, duminica, dupa ore in sir de cautari. Tanarul se numeste Marin Laurentiu si i-a pus capat zilelor iubitei sale. Fata avea doar 17 ani si n-a mai putut sa scape din mainile atacatorului sau. Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins! Politistii au .

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre cazul adolescentei decapitate din Prahova: Justitia a fost mioapa. Trebuia arestat de la prima tentativa de omor

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a comentat la Antena 3 cazul adolscentei de 17 ani, din Prahova, decapitate de iubitul sau. E un cuplu care ar fi putut sa aiba o alta viziune asupra viitorului lor.

El este presupusul criminal al tinerei de 17 ani din Prahova. Politia l-a prins

Politia lanseaza un apel pentru gasirea tanarului din judetul Prahova care si-ar fi ucis iubita de 17 ani. Laurentiu Marin, de 21 de ani,din Sotriile, Plaiul Campinei, locuia cu iubita lui, pe care ar fi.

I-au scos 500 de dinti din gura: care este explicatia pentru drama copilului de 7 ani

Un copil de sapte ani a trecut prin cea mai traumatizanta experienta din viata lui, dupa i-au fost scosi din gura peste 500 de dinti. in contextul in care te doare daca pierzi o masea, intelegi socul baiatului de sapte ani. Conform publicatiei New Indian Express, un caz foarte ciudat al unui baiat de doar .

Andreea Marin si Cove, PRIMELE IMAGINI iMPREUNA: Fanii sunt uluiti! Da, pana la urma s-a intamplat!

Cove, pe numele sau real Gabriel Covesanu, este unul dintre cei mai indragiti prezentatori de la noi. in ultima vreme, el a castigat simpatia publicului din postura de prezentator al emisiunii Vorbeste.

A fost gasit ucigasul tinerei de 17 ani din Prahova

Anarul de 21 de ani, din comuna Sotrile, judetul Prahova, suspectat ca i-a taiat gatul iubitei sale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )